Sos maioneza, peste

Lista articolelor despre sos maioneza si peste pe AflaCum.ro

Articole despre sos maioneza si peste

Citeste cele mai noi articole despre sos maioneza si peste publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre sos maioneza si peste, pe AflaCum.ro!

O mancare delicioasa, usora si extrem de sanatoasa o reprezinta rosiile umplute cu peste.

Pentru a prepara aceasta reteta ai nevoie de urmatoare ingrediente:
- 12 rosii mijlocii,
- putin peste fiert, fript sau o conserva de peste (preferabil ton)
- 3 - 4 ciuperci fierte sau la conserva,
- sare,
- piper,
- putina zeama de lamaie sau otet (preferabil balsamic)
- sos maioneza (optional)

Mod preparare

Se face cate un capac la rosii dupa care se scobesc.

Esti pasionat de pescuit, dar esti novice in domeniu? Ai vrea sa prinzi si peste mai mare cu undita, nu doar fate? In acest caz, azi iti impartasim cateva sfaturi despre pescuitul la somn. Nu e usor nici pentru profesionisti, asa ca tine cont de aspectele pe care le vei citi in acest articol.

Cum sa pescuiesti som. Sfaturi importante:

Alege locul potrivit. Ce inseamna asta? Pai este vorba despre un set de factori:

Astazi, iti prezentam o retete speciala de peste. Este vorba despre cod cu cartofi, fenicul si rosii la cuptor. Minunatia culinara se prepara in cateva minute si este potrivita pentru o cina sanatoasa si satioasa.

Cod la cuptor. Ingrediente:

- 800 g de file de cod, taiat in patru bucati egale;

Esti mare amator de peste? Daca da, azi avem pentru tine o reteta speciala, cu orgini evreiesti. Indiferent de tipul de peste pe care il alegi, aceasta preparare iti va da pe spate familia si invitatii; chiar si pe cei mai mofturosi ii vei satisface!

Peste in stil evreiesc. Ingrediente:

- 600 grame de peste;

Peste la tigaie de zici ca-i facut ca la cuptor? Da. Se poate. Daca pui in practica reteta de mai jos, vei obtine un peste moale, foarte gustos si aromat. Nu vei regreta ca ai ales acest mod de gatire a pestelui preferat!

Peste la tigaie. Ingrediente:

- 2 cepe mari;

Pestele congelat in mod corect isi va pastra aroma si textura de inalta calitate, fiind considerat de multi bucatari la fel de calitativ precum pestele proaspat. E important de stiut ca pestele poate fi gatit si fara sa fie dezghetat, desi sunt recomandate tehnici speciale pentru gratar sau tigaie. Incearca-l! Daca nu-ti place, deongeleaza-l mai intai! Exista diferite cai de a dezgheta pestele fara a-i afecta calitatea.

Cum sa gatesti peste congelat. Fara dezghetare:

1. Spala pestele in apa rece. Astfel vei indeparta cristalele de gheata de la suprafata. Nu folosi apa calda, deoarece aceasta poate favoriza inmultirea bacteriilor. Spala-te intotdeauna cu apa si sapun inainte de a manipula pestele crud. Daca pestele nu e eviscerat, curata-l cu un cutit bine ascutit.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Scrumbia este un peste de sezon, care traieste in Marea Neagra. Incepand cu luna martie, timp de...
Iti place pestele, dar te-ai saturat sa il mananci prajit, la gratar sau la cuptor? Daca da,...
Pestele reprezinta o hrana delicioasa si sanatoasa. Asta daca provine dintr-un mediu sanatos! Din pacate, pe piata...
Acizii grasi omega-3 aduc foarte multe beneficii in organism. Acestia reduc riscul de boli precum: infarct, diabet...
Astazi, iti prezentam o modalitate de fertilizare a plantelor si pomilor mai putin cunoscuta in Romania. Unii...
Macroul este unul dintre cei mai apreciati pesti in bucatariile din intreaga lume! Nici in Romania lucrurile...