Sos unt, crap fript

Lista articolelor despre sos unt si crap fript pe AflaCum.ro

Articole despre sos unt si crap fript

Citeste cele mai noi articole despre sos unt si crap fript publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre sos unt si crap fript, pe AflaCum.ro!

Crapul fript la cuptor este o reteta cu peste sanatoasa si usor de preparat.

Singura mentiune este ca dupa pregatirea crapului, el trebuie lasat la cuptor aproximativ o ora ca sa se patrunde bine

Ingrediente :

Peste de apa dulce, linul poate fi intalnit pe fundul apelor cu un curs domol.

La noi in tara linul traieste inclusiv in balti si parcuri ca si peste ornamental. Pentru gurmanzi, este bine de stiut ca linul poate fi recunoscut dupa corpul indesat si lat in jurul cozii si dupa solzii marunti.

Acest peste micut in lungime atinge o greutate de maxim 2-3 kilograme, iar carnea sa este mai apreciata decat cea a crapului.

Cega este buna in orice combinatie.

Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este cega sau sturionul asiatic fript la cuptor.

Iata de ce ingrediente aveti nevoie si cum se prepara.

Atunci cand aveti posibilitatea sa preparati in aer liber o carne suculenta la protap, puteti inlocui carnea de porc, de oaie sau de berbecut cu un crap mare si proaspat, pescuit chiar de dumneavoastra.

Fie ca mergeti intr-o excursie cu cortul in Delta Dunarii sau locuiti la curte, crapul la protap va fi apreciat de catre toti mesenii.

Daca aveti unde sa il preparati afara, singurele ingrediente necesare pentru aceasta reteta sunt:

Preparat la cuptor impreuna cu ulei si condimente, crapul este un peste gustos de apa dulce care poate fi servit simplu sau impreuna cu o garnitura de legume sau orez.

Pentru crapul fript a la grec este nevoie de urmatoarele ingrediente :

- 1 crap de 1,5 kg

Un astfel de sos poate fi folosit la multe mancaruri: paste, fructe de mare, carne de porc sau pui si avantajul e ca nu este costisitor nici ca timp si nici ca bani. Iata ce trebuie sa faci pentru un sos reusit de usturoi cu unt:

- Untul (de preferat nesarat) trebuie sa fie topit, eventual presat cu furculita.

- Usturoiul se piseaza pana devine o pasta (se pun cca 4 catei de usturoi dar, dupa gust, mai puteti adauga).

- Ulei de masline.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.