Sparanghel fiert, sos tartar

Lista articolelor despre sparanghel fiert si sos tartar pe AflaCum.ro

Articole despre sparanghel fiert si sos tartar

Citeste cele mai noi articole despre sparanghel fiert si sos tartar publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre sparanghel fiert si sos tartar, pe AflaCum.ro!

Pentru aceasta reteta, sparanghelul trebuie sa fie foarte proaspat.

Ingrediente:

- 1,500 kg sparanghel,
- 2 litri apa,
- sare.

Pentru sos:

Nisetrul pane inseamna peste taiat in felii si dat prin faina, ou si pesmet inainte de a fi prajit.

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 1,5 kg peste,

Daca doriti un sos pentru o friptura de vita sau pentru fructe de mare, atunci cea mai buna alegere pe care o puteti face este sosul tartar.

Pentru a face reteta de sos tartar aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 2 galbenusuri ou,
- 1 lingurita mustar,
- 200 g ulei,
- 1/2 lingurita otet sau zeama de lamaie,
- sare, 1 castravete mic in otet,
- 1 lingura arpagic tocat,
- cateva frunze de patrunjel (se pot adauga si capere)

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.