Suc mere, seminte in

Lista articolelor despre suc mere si seminte in pe AflaCum.ro

Articole despre suc mere si seminte in

Citeste cele mai noi articole despre suc mere si seminte in publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre suc mere si seminte in, pe AflaCum.ro!

Laxativele ajuta persoanele constipate sa aiba un scaun normal si sunt recomandate penstru tratarea si prevenirea acestei afectiuni, ce reprezinta o grava problema digestiva.

Laxativele naturale sunt alimente ce contin o cantitate mare de fibre si apa. Iata 10 alimente ce actioneaza ca laxative naturale:

1. Semintele de in sunt un extraordinar laxativ natural si contin acizi grasi omega 3, ce promoveaza sanatatea intregului sistem digestiv, contribuind la un scaun regulat. Adaugati 2 lingurite de seminte de in intr-un pahar cu apa si consumati acest amestec de 2 ori pe zi, o data inainte de culcare si o data in timpul zilei.

Semintele de in sunt bogate in fibre si acizi grasi Omega-3, precum si in substante fitochimice numite lignani. O lingurita de seminte de in macinate contine 2 grame de acizi grasi polinesaturati, inclusiv Omega-3 si 2 grame de fibre alimentare. Semintele de in pot imbunatati sanatatea digestiva , ameliorand constipatia. Acest superaliment poate ajuta, de asemenea, la scaderea colesterolului din sange, reducand astfel riscul aparitiei anumitor probleme cardiovasculare.

Cum sa folosesti semintele de in. In dieta:

1. Consuma, la inceput, o doza mica de seminte de in. Semintele macinate de in, denumite si faina de in, pot provoca balonare si disconfort abdominal, daca nu adaptezi intai organismul la consumul lor. Incepi, asadar, cu o lingura (14 g) pe zi si mareste treptat cantitatea. Nu depasi 2 pana la 4 linguri (28 g pana la 56,7 g) de seminte de in pe zi!

Sucul de ananas cu spanac si mere  este o bautura naturala delicioasa si foarte sanatoasa. Acest suc are proprietati nutritive, digestive, benefice asupra metabolismului si sistemului nervos.

Sucul de ananas cu spanac si mere bautura este recomandat  in lupta contra cancerului, pentru vindecarea anemiei sau pentru combaterea obezitatii.

Ananasul e bogat in apa, vitamine (A, B, C, E), dar si in fosfor, mangan, iod, fier, calciu, bromelina, sulf, materii azotate, zaharoza, celuloza si potasiu.

Inul se poate consuma sub forma de ulei, cat si sub forma de seminte.

Folosit in dieta vegetariana, inul aduce un aport nutritiv important pentru organism deoarece contine acizi grasi de omega 3 in cantitati mari.

Consumate in salate, uleiul si semintele de in sunt ideale pentru vegetarieni din urmatoarele motive:

Ceaiul din seminte de in ajuta la functionarea normala a intestinelor.

Ingrediente: semintele plantei Linum usitatissimum, fam. Oxilidaceae, contin ulei gras, mucilagii, proteine, glicozide.

Efect: laxativ, emolient, hipocolesterolemiant, estrogenic.

Daca sunteti insarcinate si doriti sa aflati sexul bebelusului este indicat sa stiti si cum puteti sa il faceti sa se miste in burtica, inainte de vizita la medic.

Iata cateva sfaturi, despre cum puteti face bebelusul sa se miste in uter, pentru a putea obtine o poza clara la ecograf. 

Beti suc de mere sau de protocale, cu 30 de minute de programare. Sucurile nu se absorb repede in sange, iar zaharul din ele trezesc bebelusul in uter. Unii specialisti spun ca lichidele reci consumate, care trec pe langa pantece, trezesc, de asemenea, bebelusul.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.