Toba

Lista articolelor despre toba pe AflaCum.ro

Articole despre toba

Citeste cele mai noi articole despre toba publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre toba, pe AflaCum.ro!

Toba nu lipseste de pe masa romanilor in perioda Craciunului. Cu siguranta, cei mai multi ati auzit de toba de porc. Exista, insa, o alternativa la fel de gustoasa, pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, nu pot sa nu vor sa consume carne de la Ghita: toba de pui!

Astazi, iti prezentam o reteta de toba simpla, astfel incat poate fi facuta si de gospodinele de la oras. Inainte de a te apuca de treaba, nu uita sa alegi un recipient de suc cu forma rotunda pentru a da forma rotunda tobei.

Ingrediente:

Pentru aceasta reteta se folosesc aceleasi ingrediente ca la toba de casa, numai ca se adauga si sange proaspat de la porcul taiat pentru Craciun.

Mod de preparare:

Se pun la fiert, intr-un vas cu apa rece, falcile si bucatile grase de la cap, urechile bine curatite, bucati de sorici, limba, inima, rinichiul, impreuna cu 2 - 3 foi de dafin si putina sare.

Se fierb numai pe jumatate. Dupa ce s-au racorit, se taie toate in feliute lungi si subtiri, iar limba si rinichii in bucati ceva mai mari.

Toba de casa este ca o piftie preparata din cap de porc, urechi de porc, sorici si organe in combinatie cu condimente.

Ingrediente:

- un cap de porc
- 2 urechi
- limba
- inima
- rinichi
- o fasie mai mare de sorici
- 2-3 foi dafin
- sare
- stomac de porc

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.