Este timpul sa ne pregatim de sarbatori. Pentru ca o masa festiva incepe cu aperitivul, noi va invatam cum se fierbe sunca.
Aperitive / Garnituri
Atunci cand esti pe fuga, o mica gustare, un aperitiv sau un sandwich este varianta ideala. Incearca antreuri rapide si sofisticate, in functie de timp, de dispozitie si de indemanare in arta gastronomica!
O reteta usor de pregatit ce se poate servi la cina este budinca de cartofi.
Placinta aperitiv cu carne si spaghete se poate prepara cu foietaj din comert sau foaie de placinta facuta in casa.
Pentru prepararea suncii se foloseste pulpa de porc cu sare, trecuta prin fum.
Acesti cartofi aperitiv se pun la cuptor in coaja cu umplutura de branza, ou si parizer.
Daca iti plac antreurile preparate in casa, poti face usor si rapid cornulete fragede cu unt.
Pentru aceasta reteta, cartofii se scobesc la mijloc si se umple cu carne macra, orez, verdeata si ceapa.
Cartofii umpluti cu branza sunt un aperitiv usor. Ei se pot servi la pranz sau la cina.
Chiflele sunt niste paini mai mici care se pot prepara si in casa.
O reteta de paine preparata in casa este si cea imbogatita cu cartofi.
Painea de casa este mult mai gustoasa si mai buna calitativ decat cea pregatita in comert cu diversi conservanti.
Un sufleu de cartofi simplu este intotdeauna un antreu cald usor de preparat si gustos.
Rizoto este un preparat culinar de origine italiana, foarte reusit pentru ca se poate asezona aproape cu orice ingredient: peste, carne, ciuperci, fructe de mare, branza, verdeturi, dar si sos de rosii.
Atunci cand vrei sa iti impresionezi oaspetii cu un antreu delicios, poti incerca preparand ruladele mici cu castraveti pentru o masa festiva.
O reteta mai putin cunoscuta printre romani se realizeaza din intestine de sitar in amestec cu ficat si ciuperci.
Cartofii prajiti sunt mancarea favorita a copiilor mai ales daca sunt serviti cu mujdei de usturoi.
Cele mai citite
Abonare