10 intrebuintari ale lamailor

 10 intrebuintari ale lamailor

Lamaile sunt extrem de benefice, fiind utile pentru intarirea metabolismului si scaderea in greutate. Iata 10 dintre intrebuintarile lamailor:

1. Lamaile sunt un bun exfoliant, inlaturand celulele moarte si lasand pielea fina si revigorata. O masca efolianta ideala pentru corp este cea din ulei de masline, zahar granulat si putina zeama de lamaie.

2. Lamaile intaresc unghiile. Amestecati 4 linguri de zeama de lamaie cu 2 linguri de nectar de fructe intr-un vas cu apa calda si inmuiati unghiile in aceasta solutie, timp de 5 minute.

3. Lamaile sunt ideale pentru aranjamentele de interior.  

4. Lamaile improspateaza respiratia. Clatiti-va dintii si gura timp de 30 de secunde cu apa cu lamaie sau muscati dintr-o felie si veti obtine acelasi efect ca si cand va spalati pe dinti.

5. Lamaile sunt un bun tonifiant. Amestecati zeama de lamaie cu apa si aplicati aceasta solutie pe fata cu ajutorul unui disc de vata.  

6. Lamaile au rol de inalbitor, deschizand la culoare hainele albe. Puneti niste zeama de lamaie in masina de spalat, alaturi de detergent si rezultatele vor fi scontate.

7. Lamaile au rol detoxifiant, ajutand la eliminarea toxinelor din organism. Consumati un pahar de apa calda cu zeama de lamaie, in fiecare dimineata, in acest sens.

8. Lamaile ajuta la indepartarea mirosurilor neplacute. Puneti niste coaja de lamaie sau o mingiuta de vata imbibata in zeama de lamaie in frigider sau in alt spatiu inchis si lamaia va improspata mirosul.

9. Lamaile impiedica oxidarea alimentelor, asadar este indicat sa adaugati zeama de lamaie pe feliile de mar, pe salata verde sau pe avocado, pentru ca acestea sa nu se inchida la culoare, inainte de servire.

10. Lamaile deschid parul la culoare si pot inlocui cu succes vopseaua, pentru a obtine suvite blonde.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Lamaia este cunoscuta pentru bogatia de vitamina C, insa contine si alte substante nutritive excelente pentru organism!...
Dulceata este un deliciu , indiferent de momentul in care alegi sa o consumi. Vara te imbie,...
Amatorii de preparate din peste sa fie pe receptie. Astazi, le prezentam o reteta pe care nu...