VLC 3.0 a fost lansat. Cum arata si ce functii noi propune

VLC 3.0 a fost lansat. Cum arata si ce functii noi propune

Player-ul VLC 3.0 a fost lansat si poate fi descarcat de pe videolan.org. Noua versiune e disponibila pe toate platformele cu o serie de functii noi.

VLC 3.0 reprezinta cea mai recenta versiune a popularului player cross-platform. Aceasta poate fi utilizata pe desktop-uri, laptopuri si pe mobile, indiferent daca vorbim de iPhone sau de Android.

VLC 3.0. Noutati:

- faciliteaza interactiunea cu dispozitive gen Chromecast.

- poti reda filme cu HDR, in 360 de grade si cu sunet 3D.

- decodarea hardware face posibila redarea mai lina a clipurilor video in 4K si 8K. Sigur, e putin probabil sa interactionezi cu continut video in rezolutie nativa este 7680 x 4360 pixeli.

VLC a fost lansat prima oara acum aproximativ un deceniu si a devenit rapid unul dintre playere-le favorite ale internautilor. Toate versiunile, inclusiv VLC 3.0, au fost si sunt gratuite, respectiv open-source.

Versiunea 3.0 are, deja, un real succes. De la momentul lansarii a fost descarcat  de aproape 1,5 milioane de oameni. Descarca-l gratuit de pe videolan.org. Dureaza aproximativ 1 minut.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Vrei sa-ti cumperi un televizor nou, dar nu prea stii ce sa alegi? Primul criteriu de care...
VLC Media Player este un lector multimedia gratuit, cu sursa deschisa, care poate reda majoritatea fisierelor multimedia...