Bani. Cum sa iti cresti veniturile

Bani. Cum sa iti cresti veniturile

Banii au devenit, ne place sau nu, un mijloc fara de care omul modern nu se poate descurca. Fie ca suntem angajati sau angajatori, muncim cu totii sa castigam bani. Scopul? Cresterea nivelului de trai si imbunatarirea permanenta a vietii.

Daca simti ca nu te descurci cu veniturile actuale, nu sta cu mainile in san! Trebuie sa iei cateva decizii, care, cu siguranta, te pot ajuta. Iata o sugestie.

Genereaza venituri suplimentare

1. Cere marire de salariu. Reprezinta una dintre cele mai scurte cai de a obtine venituri suplimentare. Daca esti convins  ca ai argumente sa ceri o marire de salariu, mergi la superiorul tau si expune problema. Sigur, nu va fi usoara negocierea, insa e dreptul tau sa incerci. Mai ales daca lucrezi de ceva vreme( minimum 1 an) in cadrul companiei respective, iar feed-back-ul sefului a fost unul pozitiv. Pentru a avea mai mult succes, aminteste-i superiorului tau care-ti sunt realizarile(preferabil, in scris).

2 Ia-ti un part-time. Nu ezita sa muncesti suplimentar! E deja o moda in societatea secolului al XXI-lea. Imposibil sa nu te pricepi si la altceva decat faci in mod cotidian! Gandeste-te bine, calculeaza-ti eficienta si rezistenta la stres si alege in functie de ce ofera piata!  Daca ai noroc sa gasesti un domeniu conex specializarii tale, cu atat mai bine.

3. Dezvolta o afacere in paralel cu job-ul. O varianta putin mai dificil de realizat, dar deloc imposibil. Gandeste-te la abilitatile personale ca la o sansa de a le transforma intr-o afacere unica! Poate scrii o carte sau poate te pricepi la gradina... Ia-o usor! O afacere necesita multa rabdare si timp pierdut peste programul zilnic. Cu rabdare si pricepere, poti reusi, insa! Sfat: nu renunta la job imediat ce ai pornit afacerea! Daca planul tau nu functioneaza sau are doar un succes de scurta durata, vei avea in continuare o sursa de venit!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Munca de acasa reprezinta o alternativa la job-ul clasic. Avantajele? Nu trebuie sa te trezesti la o...
Banii au devenit, ne place sau nu, un mijloc fara de care omul modern nu se poate...
Banii au devenit, ne place sau nu, un mijloc fara de care omul modern nu se poate...