Cum se face un keg din pepene rosu

Cum se face un keg din pepene rosu

Daca doriti sa animati o petrecere de vara, cu bauturi iesite din comun, un keg din pepene rosu poate fi solutia ideala.

Iata cum puteti sa faceti un astfel de recipient, in numai 45 de minute:

1. Spalati bine un pepene rosu.

2. Trasati un cerc, in jurul circumferintei pepenelui, la un capat al acestuia, pe unde veti taia baza. Folositi un compas, pentru exactitate.

3. Taiati partea de sus a pepenelui, pentru a face un capac, pe care il veti pune la loc, dupa ce veti goli pulpa si veti turna bautura dorita in interior.

4. Inlaturati „capacul”, curatati-l bine si puneti-l la o parte.

5. Inlaturati pulpa pepenelui, cu ajutorul unei linguri si puneti-o intr-un castron, pentru a o consuma ulterior.

6. Stergeti bine interiorul pepenelui, cu ajutorul unui servet de hartie, inlaturand bucatile de pulpa sau semintele ramase, pentru a netezi peretii keg-ului.

7. Faceti o gaura in partea de jos a pepenelui, cu un diametru de 5 cm, cu ajutorul unui aparat de scos cocenii merelor, pentru a putea introduce robinetul, prin care va iesi bautura din keg.

8. Umpleti keg-ul cu un cocktail la alegere, cu sau fara alcool, de preferinta cu aroma si bucati de pepene rosu, pentru un plus de gust.

9. Testati keg-ul, pentru a vedea daca robinetul nu prezinta scurgeri laterale, iar daca este cazul, sigilati-l pe margini cu banda adeziva.

10. Decorati exteriorul keg-ului din pepene rosu, dupa preferinte si incantati-va musafirii la petreceri, cu asa ceva.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Sezonul pepenelui continua! Iti prezentam, astazi, o reteta care combina delicios pepenele rosu(verde) cu branza. Aceasta salata...
Pepenele rosu este fructul pe care nu ai voie sa il ratezi in sezonul cald! Racoritor, energizant...
Exista o serie de produse de ingrijire a pielii care impiedica imbatranirea acesteia, insa cele mai indicate...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare