Cum sa pregatesti masa de 1 decembrie. Patru retete de neratat

Cum sa pregatesti masa de 1 decembrie. Patru retete de neratat

Ziua Nationala a Romaniei inseamna un moment de mandrie pentru orice roman, dar si o sarbatoare culinara , cu produse traditionale din belsug.

Gospodinele sunt mai ocupate in preajma zilei de 1 decembrie. Bucatele gustoase nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Ziua Nationala a Romaniei. Daca, totusi,  iti lipseste inspiratia culinara in aceasta perioada, te ajutam cu patru retete potrivite pentru sarbatoarea de 1 decembrie:

1 VARZA MURATA CU CIOLAN AFUMAT

Ingrediente:

- o varza murata;

- 400 g ciolan afumat;

- o lingura pasta de tomate;

- o lingura untura de porc;

- o cana supa de legume(apa);

- o frunza de dafin;

- cimbru;

- piper;

- boia iute;

- vegeta(optional);

- o legatura de marar.

Mod de preparare:

- lasa varza la desarat in apa rece, vreme de trei ore;

- pune untura intr-un tuci si cand se incinge adauga ciolanul taiat bucati potrivite ( partea cu mai multa grasime a ciolanului);

- lasa ciolanul sa se rumeneasca usor, apoi adauga varza tocata marunt si caleste-le impreuna;

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Carnea de curcan este foarte sanatoasa si saraca in colesterol. Un motiv excelent sa gatesti cat de...
Perioada sarbatorilor de iarna reprezinta un adevarat ospat pentru romani. Preparatele gustoase din carne porc primeaza pe...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare