Cum sa pregatesti masa de 1 decembrie. Patru retete de neratat

Cum sa pregatesti masa de 1 decembrie. Patru retete de neratat

Ziua Nationala a Romaniei inseamna un moment de mandrie pentru orice roman, dar si o sarbatoare culinara , cu produse traditionale din belsug.

Gospodinele sunt mai ocupate in preajma zilei de 1 decembrie. Bucatele gustoase nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Ziua Nationala a Romaniei. Daca, totusi,  iti lipseste inspiratia culinara in aceasta perioada, te ajutam cu patru retete potrivite pentru sarbatoarea de 1 decembrie:

1 VARZA MURATA CU CIOLAN AFUMAT

Ingrediente:

- o varza murata;

- 400 g ciolan afumat;

- o lingura pasta de tomate;

- o lingura untura de porc;

- o cana supa de legume(apa);

- o frunza de dafin;

- cimbru;

- piper;

- boia iute;

- vegeta(optional);

- o legatura de marar.

Mod de preparare:

- lasa varza la desarat in apa rece, vreme de trei ore;

- pune untura intr-un tuci si cand se incinge adauga ciolanul taiat bucati potrivite ( partea cu mai multa grasime a ciolanului);

- lasa ciolanul sa se rumeneasca usor, apoi adauga varza tocata marunt si caleste-le impreuna;

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Tocanita de miel este o mancare gustoasa, potrivita in perioada sarbatorilor pascale. Sigur, daca iti place mult...
Cotletul de miel cu sparanghel alb iti va bucura, cu siguranta, intreaga familie de Paste. Asta daca...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare