Fasole verde cu carne de vita

Fasole verde cu carne de vita

Fasolea verde poate fi preparata cu carne de vita, iar daca doriti ca mancarea sa fie gata mai repede, puteti inlocui carnea de vaca cu cea de manzat.

Ingrediente:

- 600 g carne,
- un kg fasole,
- 2 cepe,
- o lingura de ulei,
- o de lingura bulion sau 4 rosii proaspete,
- sare,
- verdeata.

Mod de preparare:

1

Se taie carnea in bucati potrivite.

2

Se caleste impreuna cu doua cepe taiate marunt in putin ulei.

3

Carnea se pune la fiert in apa calda cat s-o cuprinda si se lasa o jumatate de ora, mai ales daca nu folositi manzat care este mai fraged si fierbe mai repede.

4

Dupa aceea, se pune fasolea curatata, rupta in 2-3 bucatele si spalata. Se lasa sa fiarba impreuna si se adauga sare.

5

Cand fasolea este aproape fiarta, se gusta de sare, se adauga o lingura de bulion sau cateva rosii, putina verdeata si se da la cuptor.

6

Optional, mancarea se poate face si cu fasolea fiarta separat si bine scursa.

7

Se pune peste carne cand aceasta este fragezita.

8

Cand mancarea este aproape gata, se adauga o legatura de marar si putin patrunjel verde.

9

Se ia de pe foc si se serveste calda.

Etichete: carne, carne vita, fasole

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru rulada umpluta cu ficat se foloseste carne de vita. Ingrediente: - un kg carne de vaca,...
Daca nu sunteti vegetarieni si nu este zi de post, ghiveciul cu legume poate fi asezonat cu...
Varza acra cu carne de vita sau porc se prepara in sezonul rece cand se pune varza...