8 proiecte de renovare pentru weekend

8 proiecte de renovare pentru weekend

Weekendul este momentul propice pentru renovarile din casa. Iata 8 astfel de proiecte:

1. Peticirea peretilor, cu chit, se poate face usor si rapid, daca aveti la indemana un spaclu. Dupa uscarea peticelor, puteti vopsi zonele afectate in culoarea corespunzatoare sau puteti vopsi intreaga incapere.

2. Renovarea caii de acces in casa, se poate face usor prin aplicarea unui strat de vopsea pe usa de la intrare, prin repararea balamalelor si a clantei, prin fixarea unui nou numar pe casa, prin montarea unei lustre noi langa intrare si prin amenajarea spatiului verde fin fata acesteia.

3. Aplicarea unei noi surse de iluminat in bucatarie poate readuce la viata intreaga incapere. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrerupeti curentul, sa scoateti lustra veche si sa o montati pe cea noua. De asemenea, puteti folosi spoturi de mobilier, pentru o mai buna iluminare a spatiului.

4. Transformarea baii poate fi realizata fara renovari costisitoare, prin simpla inlocuire a bateriei de la chiuveta si a capului de dus si prin aplicarea unui nou strat de silicon in jurul chiuvetei si a vanii.

5. Renovarea usilor de interior, rapid si ieftin, se poate realiza prin vopsirea acestora si prin aplicarea unor stinghii de lemn, care sa se potriveasca designului usilor.

6. Renovarea mobilei din bucatarie se poate face prin vopsirea acestora si prin inlocuirea manerelor de la usi si pupitre. Alegeti nuante neutre sau vii, complementare culorii aparatelor electrocasnice.

7. Verificati sistemul de incalzire centrala si aparatul de aer conditionat din locuinta, pentru a va asigura ca acestea functioneaza in parametri normali. Aerisiti caloriferele, inspectati tevile, asigurati-va ca nu prezinta scurgeri si curatati-le de rugina, inlocuiti filtrele de aer si verificati gurile de aerisire, curatandu-le de praf si depuneri.

8. Oglinda din baie poate fi renovata cu usurinta, prin inramarea acesteia, cu ajutorul unui ghips decorativ.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca doriti sa va faceti reparatiile in casa pe cont propriu este bine sa evitati anumite lucruri,...
Renovarea unei case poate fi destul de costisitoare si poate dura mult timp. Lasati aceste impedimente la...
Reparatiile din locuinta pot parea dificile si multe persoane apeleaza la ajutorul unor echipe de profesionisti in...