Cum sa alegi ochelarii de soare in functie de forma fetei

Cum sa alegi ochelarii de soare in functie de forma fetei

E vara, e cald, e soare si multa lumina! Probabil ti-ar prinde bine o pereche de ochelari de soare! Stii, insa, cum sa alegi un astfel de accesoriu? Pe langa estetica proprie, ar trebui sa tii cont si de forma fetei tale!

Cum sa alegi ochelarii de soare in functie de forma fetei:

Fata rotunda. Ti se potrivesc ochelarii aviator sau orice tip de ochelari cu o rama dreptunghiulara care sa evidentieze forma fetei tale (sa zicem, Wayfarer).

Fata ovala. Orice tip de rama ti se potriveste. Trebuie doar sa ai grija ca ochelarii sa fie cel putin la fel de lati precum fata ta.

Fata patrata. Foloseste ochelari ovali cu o rama usor alungita. Evita utilizarea ramelor dreptunghiulare cu muchii ascutite. Este posibil sa scoti in evidenta in mod exagerat aspectul fetei tale.

Fata dreptunghiulara. Cauta rame ovale pentru a echilibra marginile ascutite si liniile drepte dominante pe fata ta. De asemenea, inaltimea lentilei ar trebui sa fie mai mare decat latimea acesteia.

Fata inimioara. Selecteaza o rama patrata; va uniformiza perfect proportiile fetei tale.

Fata in forma de romb(romboid). Orice tip de rama cu conditia ca inaltimea lentilei sa fie mai mare decat latimea acesteia. Nu folosi rame rotunde si dreptunghiulare, deoarece nu se potrivesc cu forma fetei.

Fata tringhiulara. Foloseste ochelari cu rame groase pentru a echilibra forma fetei. Poti alege, de asemenea, si forme dreptunghiulare cu muchii ascutite.

Citeste si: Cum sa intretii OCHELARII. Metoda ieftina si eficienta

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Purtarea mastii de protectie poate crea disconfort, mai ales persoanelor care poarta ochelari de vedere. Acestia din...
La fel ca in cazul articolelor de imbracaminte, ochelarii de inot sunt creati pe marimi. De obicei,...
Rama de plastic a ochelarilor tai tocmai a cedat? Nu ai timp si bani pentru a-ti face...