Cum sa folosesti folia de aluminiu. Utilizari iesite din comun

Cum sa folosesti folia de aluminiu. Utilizari iesite din comun

Folia de aluminiu este utila in bucataria oricarei gospodine. E ideala pentru impachetarea diverselor alimente sau poate inlocui cu succes hartia de copt. Folia de aluminiu poate fi, insa, folosita si in alte scopuri. Despre acestea, in articolul de mai jos.

Utilizari iesite din comun ale foliei de aluminiu:

- calcarea eficienta a hainelor. Pune folie de aluminiu pe masa de calcat si acoper-o cu o bucata de material. Fierul de calcat va aluneca mult mai usor, iar hainele vor arata ca noi.

- mutarea obiectelor grele. Te muti in casa noua? Imbraca picioarele pieselor de mobilier in folie de aluminiu si acestea vor aluneca mai usor pe suprafata, fara sa o zgarie;

- indepartarea grasimii de pe gratar. Mototoleste o bucata de folie de aluminiu. Se va forma un bulgare cu care vei curata mai usor grasimea de pe gratar.

- potrivirea bateriilor de telecomanda. Bateriile tale sunt mai mici decat e nevoie? Nu e bai. Pune o foita de aluminiu impaturita pe una din borne si foloseste acele baterii!

- contribuie la sanatatea podoabei capilare. Nu e o gluma! Iata ce trebuie sa faci:

1. Pune o masca pe lungimea firului de par, inainte de a te spala (poti folosi o masca naturala, care are la baza ulei de masline).

2. Dupa aplicarea mastii, imparte parul in mai multe suvite groase (10-15) si inveleste fiecare suvita in folie de aluminiu.

3. Clateste parul, dupa jumatate de ora.

Explicatie: masca patrunde mai bine in par, datorita foliei de aluminiu. Stralucirea parului este asigurata!

Ce sa nu introduci NICIODATA in CUPTORUL cu MICROUNDE!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facturile la electricitate au crescut considerabil in ultima perioada. Din aceasta cauza, dar si pentru protectia mediului,...
Sunt destule obicte de uz casnic care ne pot pune in pericol, daca nu suntem atenti sau...