Cum se prepara un tort de ciocolata

Cum se prepara un tort de ciocolata

Daca va plac torturile de ciocolata, insa nu va incumetati sa faceti unul, deoarece vi se pare ca acest lucru este foarte complicat, iata o reteta simpla si rapida, la indemana oricui:

Ingrediente:

- 192 g de faina

- 200 g de zagar

- 7 g de sare

- 2 g bicarbonat de sodiu

- 43 g de cacao

- 15 ml de otet

- 90 ml de ulei

- 5 ml de esenta de vanilie sau 2 ml de extract de vanilie (optional)

- 200 ml de apa

- 2 oua

Metoda de preparare:

1

Cerneti igredientele uscate: faina, zaharul, sarea, bicarbonatul si cacaua. Puneti toate ingredientele intr-o sita si miscati-o, pentru a elimina cocoloasele.

2

Amestecati bine ingredientele umede: otetul, vanilia, apa si ouale. Unele persoane le amesteca intr-un bol separat, inainte de a le adauga peste ingredinetele uscate, iar altele le adauga pe rand.

3

Incorporati ingredientele umede in cele uscate, fara a amesteca prea mult compozitia.

4

Turnati compozitia intr-o tava rotunda de copt, tapetata cu faina. Uleiul si faina vor impiedica compozitia sa se lipeasca de tava.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Fursecurile din premix de tort sunt usor de preparat, mai ales daca aveti ca ajutoare copii. Iata...
Daca doriti sa va puneti amprenta personala asupra nuntii si nu doriti sa fiti un simplu invitat...
Alegerea unui tort de nunta potrivit depinde de gusturile personale ale mirilor, de tema nuntii si nu...