Reteta: Crema de cacao fara ou

Reteta: Crema de cacao fara ou

Preparata cu lapte si unt, crema de cacao fara ou are o consistenta pastoasa.

Ingrediente:

½ litru lapte,
o lingura cacao,
3 linguri faina,
4 linguri zahar,
100 grame unt proaspat,
2 linguri rom.

Mod de preparare:

1

Se dizolva cacao, faina si zaharul cu putin lapte rece. Se freaca bine pana nu mai ramane nici un cocolos, se toarna cu incetul 1/2 l itru de lapte, se pune crema pe foc si se amesteca pana se leaga.

2

Se da la o parte si cand este aproape rece, se pune untul proaspat, taiat in bucatele mici si doua linguri de rom.

3

Se freaca pana ce untul s-a amestecat cu crema.

Etichete: crema, crema cacao, cacao

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

In ciuda faptului ca aceasta crema de cacao nu contine lapte si ou este una foarte fina....
Zovirax este un medicament sub forma de crema care trateaza infectii ale pielii de diverse etiologii. Citeste...
Citeste prospectul medicamentului Procto-Glyvenol Crema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Procto-Glyvenol determina...