Cum se prepara acadelele din pandispan

Cum se prepara acadelele din pandispan

Acadelele din pandispan sunt o modalitate grozava de a consuma prajituri, fara a modifica retetele acestora, iar datorita dimensiunilor reduse pot fi consumate de catre copii si adulti, indiferent de ocazie.   

Ingrediente (pentru 48 de acadele din pandispan)
• Un pandispan cu vanilie
• 1/2 cana de crema de branza
• 700 g de ciocolata alba
• 1/2 cana de bombonele multicolore pentru ornat

Prepararea amestecului din pandispan

1

Preparati pandispanul, avand grija sa folositi cantitatile potrivite si temperatura corespunzatoare de coacere.

2

Taiati pandispanul in cubulete mici, pentru ca acesta sa se raceasca mai repede in interior.

3

Maruntiti  uniform pandispanul, intr-un bol, cu ajutorul mainilor, dupa ce bucatile s-au racit complet.

4

Adaugati crema de branza peste pandispan si incorporati-o cu ajutorul unei linguri de lemn, pana cand amestecul capata consistenta unui aluat.

5

Puneti amestecul la frigider, deoarece trebuie sa se intareasca pentru a putea forma bilutele.  

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Prajitura Alba ca Zapada este un desert pe care multi romani il pregatesc in perioadele de sarbatoare....
Colaceii cu unt si scortisoara pot reprezenta un desert minunat in orice moment al anului. De asemenea,...
Cozonacul trandafir cu stafide reprezinta o alternativa la cozonacul clasic, datorita aspectului deosebit. Gustos si aromat, acest...