Cum se prepara acadelele din pandispan

Cum se prepara acadelele din pandispan

Acadelele din pandispan sunt o modalitate grozava de a consuma prajituri, fara a modifica retetele acestora, iar datorita dimensiunilor reduse pot fi consumate de catre copii si adulti, indiferent de ocazie.   

Ingrediente (pentru 48 de acadele din pandispan)
• Un pandispan cu vanilie
• 1/2 cana de crema de branza
• 700 g de ciocolata alba
• 1/2 cana de bombonele multicolore pentru ornat

Prepararea amestecului din pandispan

1

Preparati pandispanul, avand grija sa folositi cantitatile potrivite si temperatura corespunzatoare de coacere.

2

Taiati pandispanul in cubulete mici, pentru ca acesta sa se raceasca mai repede in interior.

3

Maruntiti  uniform pandispanul, intr-un bol, cu ajutorul mainilor, dupa ce bucatile s-au racit complet.

4

Adaugati crema de branza peste pandispan si incorporati-o cu ajutorul unei linguri de lemn, pana cand amestecul capata consistenta unui aluat.

5

Puneti amestecul la frigider, deoarece trebuie sa se intareasca pentru a putea forma bilutele.  

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Deshidratarea bananelor nu este un lucru complicat si prin aceasta procedura puteti obtine o gustare sanatoasa, pentru...
Smochinele in cafea reprezinta un deliciu gastronomic. Se prepara relativ usor si se consuma, de obicei, dupa...
Prajitura cu dovleac este un desert de sezon, ce poate fi servita ca atare sau cu diferite...