Intrebuintarile uleiului de nuca de cocos

Intrebuintarile uleiului de nuca de cocos

Uleiul de nuca de cocos este un ulei natural obtinut din nuci de cocos, avand proprietati antifungice, antimicrobiene, antioxidante, antibacteriene, anticancerigene, antiinflamatorii, etc.

Uleiul de cocos poate fi utilizat ca tratament in ameliorarea diverselor afectiuni sau in diferite combinatii cosmetice, pentru infrumusetarea tenului si protectia pielii.

Iata o lista cu posibilele intrebuintarile acestui timp de ulei:

- Pete de piele specifice varstei inaintat
- Reflux gastric
- Aftershave
- Semne din nastere
- Arsuri
- Curatarea tenului
- Exfolierea pielii
- Vanatai
- Demachiant
- Muscaturi de purici
- Unguent pentru buze
- Exfoliant
- Crema pentru vergeturi
- Deodorant
- Balsam de par
- Vindecarea tatuajelor
- Ulei de masaj
- Reducerea stresului
- Crema hidratanta
- Probleme de piele
- Arsuri cauzate de expunerea indelungata la soare
- Crema de plaja
- Pasta de dinti
- Prevenirea ridurilor
- Sangerari nazale
- Depresie
- Raceala
- Astm
- Colesterol
- Constipatie
- Afectiuni ale rinichilor
- Infectii
- Alergii
- Diabet
- Flatulenta
- Cure de slabire
- In smoothie-uri pentru un plus de energie
- Ciuperca piciorului
- Boli de inima
- Infectii la urechi
- Boli de ficat
- Boli de plamani
- Malnutritie
- Dureri de gat
- Dureri menstruale
- Acnee
- Decongestionant
- Osteoporoza
- Psoriazis si eczema.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca pana acum nu stiai, uleiul de trandafiri este comestibil si are proprietati tamaduitoare, nu doar un...
Uleiul de palmarosa este un remediu folosit in medicina ayurvedica care provine de la o planta aromata...
Din categoria uleiurilor esentiale cu proprietati terapeurice esentiale asupra sanatatii face parte si uleiul de vetivert. Uleiul...