Cum sa folosesti in mod corect acidul hialuronic

Cum sa folosesti in mod corect acidul hialuronic

Acidul hialuronic este esential pentru ten. Are rolul de a mentine pielea hidratata, elastica, fara riduri. HA, asa cum e denumit in prescurtare, este o substanta generata in mod natural. Din pacate, odata cu inaintarea in varsta, acest fenomen se intampla din ce in ce mai rar. Astfel ca e nevoie de produse pe baza de acid hialuronic.

Cum actioneaza acidul hialuronic:

- se transforma intr-un burete care permite pielii sa retina apa si sa se hidratreze. Astfel, pielea isi pastreaza elasticitatea, iar ridurile sunt incetinite;

- un singur gram de HA poate sustine circa sase litri de apa;

- protejeaza pielea impotriva agresorilor de mediu cum ar fi poluarea;

- functioneaza pe orice tip de piele, mai ales in varianta serum, deoarece se poate absorbi mai usor si poate lucra la nivel mai profund.

Cum sa folosesti corect acidul hialuronic. Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos folosesc produse care au la baza acidul hialuronic. O fac, insa, in mod corect? Sa vedem!

- acidul hialuronic are eficienta scontata doar daca e aplicat pe pielea umeda;

- aplicat pe pielea uscata, HA poate avea un efect invers, adica sa deshidrateze. Mai exact, va trage orice umiditate reziduala din straturile adanci ale pielii pentru a hidrata suprafata.

- curata, mai intai, fata. Pulverizeaza tenul cu apa sau spray facial;

- aplica, imediat, un serum cu acid hialuronic;

- pulverizeaza din nou sau aplica o crema hidratanta cu textura apoasa.

Explicatie. Acidul hialuronic nu conține apa. Practic, cu cat il expui la mai multa umiditate, cu atat va fi mai eficient.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Timpul trece si moda se schimba, insa lupta pentru frumusete nu dispare, mai ales pentru reprezentantele sexului...
Citeste prospectul medicamentului DivaDeva Restore Tratament Profesional de Revitalizare a Pielii si afla pentru ce este indicat...