Cum sa arati mai TANARA in doar cateva minute

Cum sa arati mai TANARA in doar cateva minute

Orice femeie viseaza la tineretea fara batranete. Chiar daca timpul va trece impenetrabil si peste tine, iar corpul va fi supus imbatranirii, asta nu inseamna ca nu poti sa pastrezi un look proaspat si tanar. Ai nevoie de doar...o jumatate de ora!

Iata o lista cu sase sfaturi ce te vor ajuta sa ai un look fresh in numai 30 minute.

1. Tunde-te in scari. O tunsoare de acest este lejera si iti va oferi ca parul pluteste. Vei avea un aspect tineresc , iar trasaturile fetei vor fi evidentiate.

2. Taie-ti unghiile. Poate nu crezi, insa unghiile scurte, vopsite intr-un roz pal dau mainilor o vibratie tinereasca. Mainile tale vor avea un aspect fara cusur.

3. Penseaza-te. Sprancenele arcuite estetic vor oferi senzatia unui lifting. Apeleaza si la creionul pentru sprancene pentru a crea un contur perfect.  NU folosi un creion de culoare neagra.

4. Plimba-te. Miscarea iti va readuce rosul in obraji. Vei arata mai tanara si mai naturala.

5. Baie cu uleiuri speciale. Cand faci cada, ai grija, in primul rand, ca apa sa nu fierbinte. Adauga, apoi, un ulei special de susan sau de migdale. Relaxarea va fi garantata, iar apa calduta  va ajuta uleiurile sa patraunda mai bine in piele.

6. Crema tonifianta. O piele bine tonifiata inseamna o piele mai tanara. Cremele pe baza de cafeina, alge, ginseng sau extract de ciuperci ajuta la pastrarea fermitatii pielii.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Femeile asiatice, incepand din Coreea de Sud si pana in Thailanda, au modalitati specifice de ingrijire a...
Orice om doreste sa traiasca mult si bine. Secretul longevitatii a fost cautat dintotdeauna, de la oameni...
Orice adolescent traieste, la un moment dat, dezamagirea din dragoste. In acea perioada dificila, parintii trebuie sa-i...