Cum sa blochezi sau deblochezi un membru LinkedIn

Cum sa blochezi sau deblochezi un membru LinkedIn

LinkedIn este o retea de socializare ce creeaza legaturi virtuale in mediul afacerilor, intre colaboratori.

Acest site mai permite conectarea cu colegii de munca, cautarea de joburi si oportunitati de afaceri si aderarea la diferite grupuri, in functie de interese si domenii de activitate.

Iata cateva metode de blocare si deblocare a unui membru LinkedIn:

1

Selectarea persoanelor care va pot vedea activitatea de pe LinkedIn:
Mergeti pe pagina de sign in LinkedIn si logati-va, cu ajutorul adresei de email si a parolei contului personal.

Accesati pagina de setari (Settings) si dati click pe optiunea “Select who can see your activity feed” (selectati cine va poate vedea activitatea), din sectiunea “Privacy Controls”.

Folositi lista din meniul aparut pentru a selecta persoanele care va pot vedea activitatea.

La final dati click pe “Save changes” (Salvati schimbarile).

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

LinkedIn este cea mai mare si mai raspandita retea de socializare din domeniul profesional. Afla cum iti...
Snapchat este o retea de socializare populara si o aplicatie de mesaje pentru iOS si Android, care...
Vrei sa ai mai multi prieteni si sa pari interesant dar nu stii sa te remarci? Iata...