Care este tinuta adecvata pentru o nunta?

 Care este tinuta adecvata pentru o nunta?

Nuntile de noapte (la ore tarzii) sunt putin mai formale decat cele de zi, cele doua avand conduri de tinute diferite. Iata care este tinuta adecvata pentru o nuta de noapte:  

Purtati o tinuta adecvata pentru o cina la un restaurant elegant si luxos.

Cititi cu atentie invitatia, deoarece puteti deduce tipul tinutei din detaliile de pe aceasta:

- Daca este o nunta formala, atunci femeile ar trebui sa poarte rochii de seara, lungi pana la pamant si barbatii trebuie sa poarte un frac.

- Daca nunta este mai putin formala, atunci tinutele descrise anterior nu sunt obliogatorii, femeile putand purta rochii mai scurte si barbatii un costum inchis la culoare.

- Daca nunta este in aer liber, atunci si tinuta invitatiilor poate fi casual, fara a fi sofisticata.

Informati-va cu privire la locatie. Cu cat aceasta este mai formala, cu atat tinuta invitatiilor trebuie sa fie mai sofisticata.

Fiti atente la lungimea rochiilor, cele prea scurte fiind neadecvate ca tinuta de nunta. Lungimea adecvata este pana la genunchi sau putin sub acestia.

Purtati culori inchise. Optati pentru rochii de culoare neagra, deoarece acestea sunt elegante si clasice. 

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Alegerea florilor este o parte importanta a pregatirilor de nunta, iar buchetul miresei trebuie sa reflecte personalitatea...
Desi pare o certitudine,alegerea culorii rochiei de mireasa a devenit una din preocuparile viitoarelor mirese. Atat conceptul...
Marea varietate a tesaturilor si progresele tehnologice ale acestui domeniu fac ca alegerea materialelor pentru rochia de...