Cum sa alegi decoratiunile de nunta in functie de buget

Cum sa alegi decoratiunile de nunta in functie de buget

Ziua nuntii este extrem de importanta, iar succesul acestui eveniment depinde de mai multi factori, printre care se numara si decoratiunile.

Chiar daca dispuneti de un buget limitat, puteti alege dintr-o gama variata de decoratiuni.

Iata cum puteti alege decoratiunile de nunta in functie de buget:

Alegeti decoratiuni cat mai simple pentru sala in care va avea loc evenimentul. Cei mai multi miri fac greseala de a alege decoratiuni cat mai complicate, care costa foarte mult. Pentru a pastra lucrurile cat mai simple trebuie sa alegeti, in primul rand 2-3 culori tematice, ca decorul sa fie de bun gust.

Alegeti o culoare principala pentru nunta si optati pentru servetele de aceasta culoare. Apoi alegeti doua culori complementare cu aceasta pentru lumanari si alte decoratiuni. Cand vine vorba despre flori, acestea nu trebuie sa fie neaparat in culorile tematice ale nuntii. Este indicat sa alegeti culori contrastante cu acestea, pentru a sublinia ambianta si estetica petrecerii. Cu cat florile sunt mai variate, cu atat aranjamentele florale vor fi mai deosebite.

Folositi obiecte de culoarea alba. Albul este culoarea universala pentru nunti si reprezinta puritate. Nu ezitati sa folositi obiecte de aceasta culoare: pietre pentru a umple vazele de flori, lumanari, flori, etc., deoarece vor crea o atmosfera aparte.

Optati pentru un aranjament al meselor cu bun gust. Alegeti fete de masa albe, cat mai simple si scoateti-le in valoare cu servetele, lumanari si suveniruri pentru invitati, de diferite culori.

Alocati un buget separat pentru husele de pe scaune, deoarece de acestea depinde succesul intregii nunti, invitatii acordand o mare atentie acestor detalii. Nu optati pentru scaune metalice, pliante, deoarece acestea nu sunt stabile. In general salile de nunti dispun de mai multe modele si culori de astfel de huse si puteti alege un model convenabil ca pret si estetica. Daca nu doriti sa cheltuiti prea multi bani pe huse, le puteti inchiria si puteti ruga cativa prieteni sa va ajute cu imbracarea scaunelor.

Cel mai important lucru este sa decorati sala in care va avea loc petrecerea de nunta, cu cat mai mult bun gust si sa folositi intr-un mod cat mai creativ bugetul limitat, deoarece aceasta este cea mai importanta zi din viata unor miri.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca v-ati plictisit de ornamentele cumparate si doriti sa dati o amprenta personala bradului de Craciun, puteti...
Camerele cu putine ferestre sau instalatii electrice pot parea mici si intunecoase. Iata 5 metode prin care...
Daca v-ati saturat de aspectul comercial al Craciunului si nu doriti sa cheltuiti prea multi bani, o...