Afla ce tip de tiare mireasa se poarta in 2020

Articol scris de SelfEvents.ro
Afla ce tip de tiare mireasa se poarta in 2020

Numite coronite sau diademe, tiarele mireasa care se poarta in 2020 sunt acele accesorii de par unice si creative la care poate apela o mireasa pentru a-si pune in valoare coafura si stilul vestimentar. In functie de model, iti prezentam principalele tipuri de tiare mireasa din care poti alege pentru apropiata nunta. Daca nu vrei sa porti in ziua nuntii o voaleta sau un pieptene de par, tiara de mireasa potrivita poate fi alternativa ideala pentru tine. Tiarele pot fi purtate in orice anotimp, dar iarna diademele adauga o nota de mister in privirea oricarei mirese.

Dupa stil si material, tiarele de mireasa sunt de mai multe tipuri. Iata care sunt acestea:

Dupa culoare si material: Tiarele sunt realizate din metal auriu sau argintiu, dar tiarele argintii sunt cele mai populare pentru miresele anului 2020.

Dupa modul in care pot fi purtate, tiarele sunt:

- tiare tip coronita. Acestea au design regal si arata similar cu micile coroane princiare. Cu siguranta miresele care vor sa arate ca niste printese in ziua cea mare vor alege o astfel de tiara. Diadema regala este potrivita pentru o mireasa cu aer impunator care alege sa poarte peste rochie o capa sau o pelerina cu trena.

- tiare modelatoare. Acestea sunt flexibile si se fixeaza in par cu agrafe. Tiarele modelatoare se pot realiza din tija metalica cu diverse ornamente lipite pe ea (perle, flori, pietricele Swarovski). Tija se modeleaza in functie de coafura, de aceea astfel de tiare nu sunt doar elegante, ci si practice.

- tiare tip bentita. In stil vintage sau cu un aspect modern, astfel de tiare sunt potrivite pentru miresele care iubesc accesoriile elegante, dar simple.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Te mariti anul viitor, dar nu stii ce accesorii par mireasa se poarta la nuntile din 2018?...
Esti viitoare mireasa si vrei sa stii care sunt accesoriile esentiale pentru tine? Daca esti o mireasa...
Cutia pentru verighete este acel accesoriu pentru nunta, care se pastreaza ulterior si poate deveni o frumoasa...