Afla de ce accesorii must have are nevoie un cuplu pentru nunta

Articol scris de SelfEvents.ro
Afla de ce accesorii must have are nevoie un cuplu pentru nunta
Afla de ce accesorii must have are nevoie un cuplu pentru nunta Afla de ce accesorii must have are nevoie un cuplu pentru nunta Afla de ce accesorii must have are nevoie un cuplu pentru nunta Afla de ce accesorii must have are nevoie un cuplu pentru nunta Afla de ce accesorii must have are nevoie un cuplu pentru nunta Afla de ce accesorii must have are nevoie un cuplu pentru nunta Afla de ce accesorii must have are nevoie un cuplu pentru nunta Afla de ce accesorii must have are nevoie un cuplu pentru nunta Afla de ce accesorii must have are nevoie un cuplu pentru nunta

Fiecare cuplu spera ca ziua nuntii sa fie un eveniment unic, care se petrece o singura data in viata, iar casnicia dureaza pana la adanci batraneti. Pune la punct fiecare detaliu si afla de ce accesorii must have are nevoie un cuplu pentru nunta perfecta. Marele eveniment este o amintire pe viata, asa ca ai grija de fiecare detaliu in parte alegand accesoriile si decorul adecvat pentru ziua cea mare. De la paharele de sampanie la cutia de bani in care invitatii vor pune darurile de nunta, nu trebuie sa ignori niciun amanunt.

Nunta propriu-zisa este formata din doua parti esentiale si anume: cununia religioasa si petrecerea de la restaurant. Pentru slujba de la biserica ai nevoie de:

- Pernute verighete. Pernutele sunt acele accesorii nunta folosite la ceremonia religioasa. Dupa uniunea matrimoniala, mirii vor pastra intr-un loc sigur din caminul lor pernuta de verighete.

- Cosulete pentru cocarde sau petale. Mirii pot comanda cel putin doua cosulete pentru nunta. Daca unul va fi folosit pentru cocardele invitatilor, in al doilea cosulet pot pastra petalele.

Pentru restaurant trebuie sa cumperi urmatoarele articole must have:

- Marturii nunta pentru invitati. Pentru ca mirii obisnuiesc sa isi recompenseze invitatii cu mici cadouri simbolice, in semn de recunostinta ca au luat parte la nunta lor, noi va reamintim sa nu uitati de marturiile invitatilor. Numarul marturiilor se comanda in functie de numarul invitatilor. De regula o marturie revine unui cuplu.

- Casuta dar nunta. Fie ca mirii doresc o casuta de dar sau o cutie cu forma neobisnuita (carte), este esential sa aleaga o cutie de bani incapatoare incat sa incapa in ea toate plicurile cu bani oferite de invitati la restaurant.

- Pahare sampanie pentru miri si nasi. Mirii si nasii vor toasta la nunta din pahare elegante, care vin in ton cu tinutele lor. De regula paharul miresei si al nasei are decor cu tulle sau cu puf, iar paharul mirelui, respectiv al nasului este imbracat cu snur negru si papion.

- Figurina tort nunta. Pentru varful tortului mirii trebuie sa aleaga o figurina sugestiva sau un decor floral care sa intregeasca decorul central de la nunta. Figurina poate fi una clasica sau amuzanta.

- Tacamuri tort nunta. La nunta mirii trebuie sa taie tortul cu ustensile decorate festiv, iar paleta de tort si cutitul este de preferat sa aiba un decor care vine in ton cu tema nuntii.

- Set recuzita fotografii petrecere. Fotografiile de la nunta amuzante sunt esentiale pentru reusita petrecerii. Toata lumea va pleca de la petrecere cu o amintire de durata daca va face poze amuzante cu buze, ochelari, mustati sau alte propsuri funny.

- Placuta masina pentru miri. Aceasta se ataseaza peste numarul matricol al masinii si acest decor este potrivit pentru momentul in care proaspetii insuratei se pregatesc sa plece de la nunta.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru o nunta cu fast, trebuie sa folosesti cu siguranta accesorii petrecere nunta care vor anima evenimentul....
Fie ca ti-ai programat nunta vara sau in sezonul rece, exista unele accesorii par mireasa care nu...
Pentru ca o nunta este evenimentul la care mirii trebuie sa arate ca scosi din cutie, protagonista...