Ce cumpara nasa pentru mireasa

Articol scris de SelfEvents.ro
Ce cumpara nasa pentru mireasa

Nasii de cununie trebuie sa se pregateasca sufleteste, dar si financiar pentru a deveni parintii spirituali ai un cuplu. In ceea ce o priveste pe nasa, iata de indatoriri are fata de mireasa si ce trebuie sa cumpere pentru nunta, conform traditiei.

Nasa va ajuta mireasa cu organizarea nuntii si o va sfatui in privinta achizitionarii rochiei de mireasa. In plus, aceasta va cumpara voalul si va participa la obiceiurile numite "gatitul miresei", respectiv "dezvelirea miresei". Puteti gasi voal de mireasa pe SelfEvents.ro!

Daca respecta traditiile din tara noastra, nasa plateste si buchetul miresei.

La spartul nuntii, nasa scoate de pe capul miresei voalul, il aseaza pe capul domnisoarei care a prins buchetul si ii pune miresei in loc o esarfa.

La "dezvelirea miresei", nasa ii ofera finei sale oglinda pentru ca mireasa sa vada cum arata in noua postura, de femeie maritata. De asemenea, esarfa si oglinda vor fi cumparate de catre nasa.

Nasii de cununie au datoria sa cumpere lumanarea pentru biserica, care simbolizeaza lumina si calea pe care o vor urma tinerii insuratei. De asemenea, tot ei platesc taxa pentru slujba care variaza de la biserica la biserica.

In final, nasa va alege cadoul pentru mireasa, in timp ce nasul se poate gandi la cadoul mirelui.

In zilele noastre, mirii si nasii discuta ce cheltuieli suporta fiecare si stabilesc in functie de buget ce va cumpara fiecare cuplu in parte. In principal, cheltuielile ocazionale difera dupa zona in care se desfasoara nunta si dupa traditiile locale.

Prin urmare, ce cumpara nasa pentru mireasa se va stabili dupa consultarile intre tinerii insuratei si parintii lor spirituali.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Atunci cand mirii ajung la altar, una dintre problemele cele mai apasatoare este implicarea copiilor in ceremonia...
O data cu alegerea restaurantului de nunta, meniul este urmatorul pas firesc in planificarea nuntii. Alegerea preparatelor...
Cand un cuplu se logodeste, in mintea indragostitilor se infiripa in mod firesc ideea de casatorie. Atat...