De ce sa porti papion la un eveniment fastuos?

Articol scris de SelfEvents.ro
De ce sa porti papion la un eveniment fastuos?

Un eveniment fastuos, cum este nunta implica adoptarea unui anumit cod vestimentar, iar papionul este cel mai popular accesoriu vestimentar ales de domni in aceasta situatie. Daca la cununia civila se poarta in special cravata slim, in cadrul unui eveniment formal, la costumul de gala se adauga un papion simplu sau in combinatie cu alte accesorii: brau sau batista de buzunar si butoni camasa.

Papionul potrivit confera intotdeauna eleganta si este cea mai adecvata alegere pentru o tinuta pretentioasa, atat in cazul unui mire, cat si al domnilor rafinati care participa la nunta in calitate de oaspeti.

Papionul se fixeaza cu usurinta in jurul gatului si merge in combinatie cu o camasa alba, indiferent ca este ales intr-o nuanta contrastanta (burgundy, negru, verde, albastru), intr-o culoare complementara costumului sau neutra.

Exista o multime de modele papioane pentru tinuta masculina, dar un model universal valabil pentru orice stil ramane papionul butterfly. Acesta este potrivit deopotriva pentru domnii inalti sau scunzi, indiferent ca sunt slabi, solizi sau rotofei.

Fiind usor de asortat oricarei tinute elegante, papionul nu se va demoda niciodata si poate fi purtat la nunta inclusiv de baiatul care duce verighetele mirilor pe o pernuta speciala.

Daca vrei sa atragi toate privirile la nunta, fie ca esti protagonistul central al evenimentului, fie ca esti o ruda sau un prieten apropiat al mirelui, nu uita ca papionul adauga o nota de eleganta oricarui look, fara a fi ostentativ.

Prin urmare, dupa ce ai decis ce costum sa porti la nunta, pasul urmator pentru completarea tinutei este alegerea accesoriilor. De la papioane uni cu textura mata la papioane din satin usor lucios si fin, oferta de accesorii nunta pentru miri si invitati este foarte generoasa si adecvata fiecarui stil in parte.

Cauta si tu online sau intr-un magazin clasic papionul preferat pentru un look echilibrat, indiferent de moda si tendinte.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Urmeaza sa te insori si vrei sa porti la nunta un papion mire? Este o alegere excelenta!...
Vrei sa iti organizezi nunta pas cu pas, dar nu stii cum sa alegi accesoriile la nunta?...
Esti viitoare mireasa si vrei sa stii care sunt accesoriile esentiale pentru tine? Daca esti o mireasa...