Manusile de mireasa la nuntile din 2020. Cum se poarta?

Articol scris de SelfEvents.ro
Manusile de mireasa la nuntile din 2020. Cum se poarta?

Manusile de mireasa continua sa fie in voga si la nuntile din 2020, iar daca vrei sa stii cum se poarta, tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti acest articol in continuare. Daca acum cateva secole purtau manusi la nunta doar doamnele de la curtile regale si din inalta societate in general, in zilele noastre manusile sunt un accesoriu must have la nuntile in stil clasic.

Cum se poarta manusile de mireasa la nuntile din 2020?

In primul rand, se alege rochia de mireasa, apoi accesoriile. Manusile sunt accesorii care completeaza rochia de mireasa si aduc o nota de eleganta in tinuta miresei. Materialul, culoarea si lungimea manusilor depind de rochia de mireasa purtata.

Manusile se pot purta la cununia civila, la ceremonia religioasa si la restaurant. De preferat, mireasa va alege modele de manusi diferite, care sa se potriveasca pentru fiecare ocazie in parte.

Lungimea manusilor se alege dupa formalitate, stilul rochiei si sezon. La evenimentele formale se aleg in general manusile lungi care se asociaza la rochiile fara maneci. Manusile lungi sunt o alegere perfecta pentru nuntile de iarna, iar vara se poarta in special manusi scurte si transparente.

Materialul din care sunt confectionate manusile trebuie sa fie de calitate. Fie ca manusile de mireasa sunt din dantela sau din satin, mireasa trebuie sa aleaga manusi de calitate, fara defecte.

Manusile transparente sau mitenele sunt o alegere buna pentru miresele care vor sa isi scoata in valoare manichiura.

Gandeste-te la schimbul de verighete din timpul ceremoniei religioase cand alegi manusile. Exista manusi prevazute din fabrica cu o deschizatura in partea inferioara a degetului inelar.

Daca manusile pe care le porti nu sunt suficient de practice pentru biserica, scoate-le discret inainte de schimbul de verighete, dar si la restaurant, in timpul mesei.

Alege manusi simple daca rochia este prea incarcata, iar daca rochia de mireasa este minimalista, poti miza pe manusi cu model floral, fundite si alte accesorii.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Vrei sa iti organizezi nunta pas cu pas, dar nu stii cum sa alegi accesoriile la nunta?...
Esti viitoare mireasa si vrei sa stii care sunt accesoriile esentiale pentru tine? Daca esti o mireasa...
Daca ai programata nunta anul viitor si nu stii daca o sa mai iei in greutate pana...