Cum sa fii mai atragatoare pentru barbati?

Cum sa fii mai atragatoare pentru barbati?

Faptul ca arati aproape tot ce ai, nu te va face mai atragatoare pentru un barbat.

Chiar daca spui glume porcoase nu te va ajuta. A atrage un barbat e o arta a carei maiestrie au pierdut-o multe femei. Trebuie pusa te pui la punct cu grija, daca nu vrei sa arati ca o femeie de joasa speta, care se straduieste prea mult.

Sfaturile de mai jos reprezinta metode adecvate pentru a deveni mai atractiva:

- Spune-ti parerea. In eforturile lor de a fi mai atragatoare, majoritatea femeilor tind sa fie intotdeauna de acord cu opiniile barbatilor. Pentru anumiti barbati, o femeie care ii aproba, poate sa fie mai atractiva. Dar acest lucru nu e corect si nu va tine mult timp. In schimb, e mai firesc sa fii tu insati si sa iti spui sincer parerea. Exista o anumita frumusete in a dezaproba parerea unui barbat. Fii si sarcastica uneori, daca e nevoie.

- Nu fii prea serioasa. Conversatia despre lucruri serioase te va apropia cu siguranta de barbati. Daca esti tot timpul serioasa, e echivalent cu a fi plictisitoare. Lasa-ti umorul sa straluceasca din cand in cand. Discuta despre lucruri amuzante. Razi. Fa-i pe barbati sa rada. Ca multor oameni, barbatilor le plac femeile care ii fac sa rada.

- Da-i valoare timpului. Cum te-ai simti daca ar trebui sa astepti ore intregi? Si barbatii se simt la fel. Ca si tine, si barbatii au propriile griji. Nu e atragator sa-i consumi si mai mult din timp.

- Continua-ti programul stabilit. Anulezi tot ce ai de facut daca tipul te-a invitat in oras? Vei parea disperata daca faci asa ceva. In loc de a-i spune “da” tot timpul, invata sa spui si “nu” daca e necesar. Spune-i ca ai multe de facut si probabil ca vei putea data viitoare.

- Comunica eficient. Ai incercat sa asculti aiureli timp de cinci minute sau mai mult? E foarte obositor si la fel e sa asculti si monologul tau lung. Barbatii ar putea sa fie interesati de povestile tale la primele intalniri. Dar la scurt timp se vor obisnui cu acestea si isi vor pierde interesul. In loc sa vorbesti tot timpul, acorda-i si tacerii o sansa. Sau, cere-i tipului sa vorbeasca despre el. Vei parea mai interesata de el, lucru care te va face mai atragatoare in ochii lui.

- Fii mai atragatoare din punct de vedere fizic. Recunoaste: fizicul e primul lucru care ii atrage pe barbati. Poate fi superficial, dar e realitatea. Greutatea potrivita, nu numai ca te va face mai atragatoare pentru barbati, dar iti va creste si nivelul de sanatate si increderea in tine. Cu siguranta te vei simti bine daca de fiecare data cand te uiti in oglinda vezi o doamna agreabila.

- Fii fericita. Oamenii fericiti sunt atractivi in mod natural. Asa ca, opreste-ti gandurile negre din viata ta – focalizeaza-te pe aspectele pozitive. Vei avea si o viata mai satisfacatoare daca faci acest lucru.

Deprinderea artei de a atrage barbatii va lua timp, cateva incercari, cateva erori. Daca urmezi sfaturile de mai sus, cel putin faci lucrurile cum trebuie si cine stie, ai putea atrage partenerul perfect.

Etichete: barbati, femeie, arta, atractie

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Se stie ca femeile isi stiu pune in aplicare armele, atunci cand vine vorba de seductie, insa...
Ce stim despre barbati? Sunt simpli, grijulii, chipesi, fara sa se ingrijeasca neaparat excesiv, microbisti, in mare...
Telina este un aliment foarte sanatos, indiferent in ce stare este consumata, atat pentru barbati, cat si...