Cum sa fii sincer cu persoana iubita?

Cum sa fii sincer cu persoana iubita?

Cel mai important lucru intr-o relatie este sinceritatea. Iata cum puteti fi sinceri cu persoana iubita:

In primul rand trebuie sa constientizati ca omisiunea si minciuna sunt sinonime. Asadar pentru ca relatia cu persoana iubita sa mearga trebuie sa stiti ca e gresit sa o mintiti.

Ganditi-va la ce simte persoana iubita, insa spuneti-i intotdeauna adevarul chiar daca va suferi sau veti avea de suferit. Va veti simti mai bine daca ii veti spune adevarul, deoarece puteti gasi solutii impreuna.

Nu mintiti niciodata. Spuneti-i persoanei iubite adevarul pana in cel mai mic detaliu, deoarece va va respecta mai mult. Daca obisnuiti sa mintiti, incercati sa lasati in urma acest prost obicei si faceti eforturi de a spune adevarul.

Puneti-va in locul partenerului/partenerei si incercati sa simtiti ce simte atunci cand il/o mintiti. Cu siguranta va fi greu sa ii recastigati increderea si veti crea mereu suspiciune. Daca sunteti prinsi cu minciuna incercati sa va convingeti partenerul/ partenera ca doriti sa va indreptati greseala si sa spuneti adevarul pe viitor.

Incercati sa aflati ce va determina sa mintiti. Trebuie sa va dati seama ca a minti nu e o solutie. Incercati sa nu mai gasiti scuze, insa daca va temeti foarte tare sa-i spuneti partenerului/partenerei adevarul, inseamna ca va aflati intr-o relatie abuziva.

Fiti voi insiva. Daca va mintiti partenerul/partenera ii dati de inteles ca va poate inlocui foarte usor cu cineva care spune adevarul. Minciuna face ca relatia sa fie una falsa, in care numai persoana mintita are de suferit.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cucerirea unei fete este primul pas intr-o relatie. Urmatoarea etapa consta in starnirea interesului acesteia. Iata cate...
Comunicarea e fundamentala in orice relatie. Este si cel mai intalnit motiv pentru care se despart cuplurile....
In orice relatie, oricat de stabila si de fericita ar fi, apar la un moment dat mici...