Barbatii pastreaza secrete de dragul relatiei! Vezi care sunt acestea

Barbatii pastreaza secrete de dragul relatiei! Vezi care sunt acestea

Nu doar femeile sunt secretoase in relatie, cum eronat cred unii, ci si barbatii. Nu vorbim despre secretele negative(inselatorie, bani ascunsi), ci de taine care nu se spun pentru binele relatiei.

Cand barbatii iubesc dar mint, in acelasi timp, inseamna ca nu vor sa raneasca sentimentele partenerelor. Vorbim despre minciuna prin omisiune. Iata o lista cu astfel de comportamente masculine in relatiile de cuplu:

1. Dorinta de a fi singur. Orice barbat va dori sa aiba momentele sale de intimitate, de comunicare cu sine. Nu iti va spune niciodata asta, din motive lesne de inteles, dar se va bucura daca, din cand in cand, alegi sa iesi cu prietenele. De altfel, o relatie sanatoasa are nevoie si de timp petrecut separat!

2. Tentatia pentru o alta femeie. Orice barbat va mai trage cu ochiul si la alte femei. E in firea individului care, subconstient, vrea sa perpetueze specia. De altfel si fetele se uita, in mare secret, la barbati frumosi si atragatori, altii decat cei pe care ii iubesc.

3. Subiectele cu greutate. Barbatii sunt fericiti atunci cand aduci in discutie un subiect important. Barbatii vor respecta intotdeauna femeile care le starnesc interesul printr-o comunicare smart.. Daca reusesti sa vorbesti despre politica, sport, masini, vei creste rapid in ochii partenerului tau.

4. Complimentele. Barbatii sunt niste duri de otel! Nimic mai gresit! Chiar daca nu arata, iubitul tau e sensibil si vrea, ca orice om normal, sa primeasca, din cand in cand, confirmari ale calitatilor sale. Complimenteaza-l, fara sa exagerezi cu dulcegariile! Astfel, il reasiguri de sentimentele tale.

5. Scurgerea si parul. Toti barbatii urasc sa constate ca scurgerea de la dus e infundata cu par. Nu iti vor spune, dar crede-ne ca detesta asta!

6. Sarutul chimic. Incearca sa nu il saruti pe gura, imediat dupa ce ai dat cu ruj. Senzatia traita de barbatul tau nu e deloc placuta, dupa un astfel de moment, iar data viitoare s-ar putea sa gaseasca un motiv sa nu te sarute cand esti rujata!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nu iti dai seama daca o persoana importanta te place sau nu? Solutia cea mai simpla ar...
Intalnirile pot fi complicate si confuze pentru multi oameni. Se pare, insa, ca multe dintre femei au...
O persoana frumoasa, atractiva, are multe atuuri in societate, mai ales daca devine cunoscuta: poate gasi job-ul...