Cum sa alegi cadoul de Ziua Femeii in functie de zodie

Cum sa alegi cadoul de Ziua Femeii in functie de zodie

Ziua Internationala a Femeii este sarbatorita, in fiecare an, pe 8 martie. E o zi speciala in care cu totii ne gandim la mame, surori, iubite si prietene. Adevarata provocare a acestei sarbatori este, bineinteles, cadoul potrivit.

Daca ti-e teama sa nu alegi cadoul nepotrivit, iti oferim o mana de ajutor. Te poti orienta cu mai multa usurinta in functie de zodie. Iata care sunt cele mai potrivite cadouri pentru fiecare din cele 12 semne zodiacale.

Berbec. Nu uita, cand alegi cadoul, ca femeia din aceasta zodie este o persoana cu mult dinamism, foarte activa, uneori chiar colerica. Si pentru ca tot a venit primavara, tentatia sa catre activitatile sportive in aer liber poate deveni foarte mare. Cum poti s-o dai pe spate? Cumpara-i o racheta de tenis sau chiar o pereche de pantofi sport. Orice cadou ar fi, insa, nu uita sa aiba in componenta si culoarea rosie, culoarea ei preferata.

Taur. Ii plac darurile alese, dar si spiritul practic al unui cadou. Fa-i cadou o bijuterie de calitate. Nu uita sa i-o daruiesti la cina, intr-un restaurant cu nume.

Gemeni. Femeia aflata sub acest semn zodiacal apreciaza aproape orice cadou. Trebuie doar sa contina elementul surpriza. Nu uita, de asemenea, ca ii plac mult calatoriile. Daca iti permiti, o excursie ar fi ideala pentru femeia-gemeni.

Rac. Femeia-rac e o familista convinsa, asa ca va aprecia un cadou legat de caminul sau( al vostru, daca e cazul). Un obiect decorativ, o antichitate sau un obiect util, pe care stii ca si-l doreste, sunt idei de cadouri potrivite. Poti alege si un cadou care sa-i alimenteze romantismul, unul foarte dezvoltat in cazul sau.

Leu. Pretentioasa si pretioasa, dar foarte iubitoare. Asa ar putea fi descrisa pe scurt femeia-leu. Cadourile potrivite? Haine scumpe, parfumuri de brand sau bijuterii alese. Daca nu stai bine cu banii, trezeste copilul din ea, cumparandu-i DVD-ul cu desenele animate preferate in copilarie.

Fecioara. Tine mult la felul cum arata si la sanatatea sa. Asadar, va aprecia drept cadou un abonament la o sala de fitness. Fiind o tipa organizata, ar aprecia si daruri ca un stilou de firma sau o agenda aparte.

Balanta. Apreciaza obiectele de arta, deoarece e o fire sofisticata. Invit-o la o expozitie de arta sau cumpara-i un tablou. Te va aprecia negresit! Nu ezita sa cumperi flori, dar ai grija sa ii oferi un aranjament floral complex.

Scorpion. Pasionata de mister, femeia- scorpion va aprecia un talisman cu un simbol religios arhaic sau un obiect de decor ce are semnificatii religioase: un sfesnic, o iconita, o statueta budista. Nu neglija nici energia sexuala a acestui nativ: lenjeria intima de calitate reprezinta o alta alegere foarte buna.

Sagetator. Acestor nativi le place mult distractia. Asa ca o poti invita in club, alaturi de un DJ cunoscut. Se va simti speciala. De asemenea, adora sa cunoasca locuri noi, deci o excursie ar fi minunata.

Capricorn. Femeia aflata in aceasta zodie apreciaza seriozitatea. Hainele office, gentile serioase, pantofii de calitate reprezinta alegeri foarte bune pentru Ziua Femeii.

Varsator. Adora tehnologia. Va fi incantata sa primeasca de 8 martie un telefon mobil, o tableta sau un aparat foto.

Pesti. Protective din fire, femeiele-pesti vor fi fericite sa primeasca in dar un animalut de companie. De asemenea, cadourile legate de apa le vor bucura: saruri de baie, uleiuri pentru masaj sau cosmetice.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Somnul alaturi de persoana iubita nu doar ca ofera sentimente de siguranta, securitate si apropiere, ci are...
Multe femei, in special cele tinere, se simt adesea nesigure in relatiile lor de dragoste. Ei bine,...