Cum sa recunosti un MINCINOS. Zodiile te ajuta

Cum sa recunosti un MINCINOS. Zodiile te ajuta

Minciuna e blamata de toata lumea, insa e folosita de multi oameni. Acest paradox are si o latura fireasca. O persoana care minte pentru a proteja sau pentru a se proteja, poate avea anumite circumstante atenuante. In schimb, minciunile spuse din placere sau pentru a face rau, nu au nicio scuza.

Oamenii de stiinta au studiat si vor mai studia mecanismele care declanseaza minciuna. In astrologie, chiar s-a alcatuit un top al mincinosilor in functie de zodie. Sa vedem care este acesta si daca ti se pare relevant. Descrierea vinovatilor este aleatorie :)

GEMENI - mint, in general, pentru protectia personala. Urasc conflictele si una dintre solutiile de scapare este evitarea adevarului. Mint mult si prost. O minciunica spusa de acest nativ i se citeste pe chip. Zambetul complice si privirea in pamant il deconspira cu usurinta.

TAUR - sunt artistii disimularii. Mint cu seninatate si persuasiune, astfel incat ajung sa creada si ei ce spun! Lipsa adevarului e folosit de acest nativ mai ales pentru a iesi in evidenta. Se va lauda ca are cel mai tare job, spre exemplu. In realitate, s-ar putea sa fie somer de ceva timp. Asadar, in cazul Taurului minciuna este un must la CV, daca ne permiti exprimarea.

VARSATOR - un alt nativ care minte pentru a parea altcineva in ochii celor din jur. Considerat un intreprinzator prin exelenta, Varsatorul nu e chiar mereu un maestru al planurilor duse la bun sfarsit. Daca ajungi sa il cunosti, s-ar putea sa realizezi cu dezamagire ca ai in fata un om mediocru.

LEU - mandru si plin de el, Leul e obligat de propria-i natura sa minta. Doar n-o sa le spuna prietenilor ca are un salariu mic si ca sta cu chirie?! Pentru a-si hrani nevoia exacerbata de admiratie, acest nativ iti va spune ca are bani cu lopata si ca si-a luat o vila intr-un cartier rezidential. Nu va minti, de obicei, cand esti in fata lui. Prefera sa te minta prin telefon. E mai usor decat sa te priveasca in ochi!

SAGETATOR - nu mint din placere, ci de nevoie. Elaboreaza bine minciunelele, tocmai pentru a nu rani persoanele dragi. In cazul unei despartiri, sagetatorul nu iti va spune ca nu te mai iubeste, ci va invoca diverse probleme personale, majoritatea inventate. Peste timp, daca mai tii legatura cu sagetatorul, vei afla tot de la el ca te-a mintit candva...

SCORPION - face o arta din minciuna, din dorinta de a fi util. Acest nativ da multe sfaturi, dar pe majoritatea nu le crede nici el. Se victimizeaza frecvent si nu va recunoaste in ruptul capului ca te-a mintit.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Semnul astral sub care ne nastem influenteaza si comportamentul nostru in relatie. Mai exact, suntem sau nu...
Nimeni nu doreste sa aiba in preajma persoane false, mincinoase. Dar cum facem selectia? Cum ne ferim...
Trecerea timpului ne influenteaza pe toti, in mod continuu. Dar timpul nu inseamna doar imbatranire fizica, ci...