Esti singura de Ziua Indragostitilor? Iata ce ai putea sa faci

Esti singura de Ziua Indragostitilor? Iata ce ai putea sa faci

Ziua Indragostitilor te-a prins singura? Nu dispera si alunga depresia! Te poti bucura de aceasta zi speciala chiar daca nu ai langa tine un iubit care sa te rasfete asa cum meriti. Iata ce ai putea face de Valentines Day daca nu te afli intr-o relatie.

1. Ofera-ti clipe de rasfat. Nu o fi langa tine printul pe cal alb care sa te iubeasca, insa tot e o zi a iubirii. Asa ca iubeste-te! Mergi la un salon de infrumusetare sau stai acasa si uita-te la un sezon complet din serialul sau din emisiunea ta preferata. In fond, nu e nevoie sa multumesti pe nimeni, ci doar pe tine.

2. Iubeste noul. Sunt atatea activitati de care te poti indragosti. Ai putea incerca un curs de yoga, unul de dans sau chiar gatitul unei retete pe care nu ai mai pregatit-o. Provocarile te vor face sa te simti utila si nu vei mai avea chef sa iti plangi de mila.

3. Finalizeaza ce ai inceput. Daca simti ca rasfatul nu e potrivit, alege sa iti ocupi ziua finalizand ceva ce ai vrut sa faci. Asigura-te ca vei primi promovarea mult asteptata la locul de munca, inscrie-te la cursul acela pe care ti-l doresti de multa vreme sau pur si simplu termina de organizat rafturile de carti in functie de culoarea lor.

4. Imparte iubirea cu cei dragi. Trimite felicitari de Ziua indragostitilor celor apropiati(colegi, prieteni). Nu uita: bunatatea si iubirea sunt molipsitoare.

5. Organizeaza un party. O petrecere la tine alaturi de prietene si prieteni e o idee excelenta pentru a declansa adrenalina care sa elimine depresia.

6. Pune la punct Secret Valentine cu prietenele tale. Daca ai prietene aflate in situatia ta, nu ezita sa le provoci! Scrieti pe biletele numele voastre, extrageti cate unul si in ziua cu pricina intalniti-va pentru a face schimb de cadouri. Apoi, mergeti la o sesioune de shopping si poate la un karaoke.

7. Stabileste ce inseamna iubirea pentru tine. Fa-ti timp pentru a nota obiectivele in iubire. Indiferent daca vrei sa ramai singura pentru o perioada mai lunga sau doresti un iubit cat mai rapid, aceasta clarificare te va ajuta sa atingi mai usor obiectivul.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ziua indragostitilor este una speciala pentru multe cupluri de pe intreg mapamondul. Daca vrei sa faci o...
Ziua Indragostitilor este sarbatorita, in fiecare an, pe 14 februarie. Este momentul in care indragostiti din lumea...
Vrei ca iubitul tau sa nu uite niciodata Ziua Indragostitilor? Surprinde-l cu o cina romantica. Meniul pe...