Cum sa alegi cel mai bun smartphone

Articol scris de Marius Bercea, in data de 8 Aprilie 2014
Cum sa alegi cel mai bun smartphone

Smartphone-ul a devenit un partener al vietii noastre, indiferent de sarcini, avand un rol important in activitatile zilnice.

Daca te-ai hotarat sa-ti achizitionezi un smartphone nou, acest articol te va ajuta sa faci cea mai buna alegere astfel incat noul smatphone sa te ajute in realizarea sarcinilor zilnice.

1

Stabilirea bugetului.
Primul lucru pe carea trebuie sa-l faci este sa te decizi asupra sumei pe care esti dipus s-o folosesti pentru achizitionarea unui nou smartphone.
Chiar daca bugetul disponibil este unul redus si esti nevoit sa-ti indrepti atentia catre un smartphone simplu cu caracteristici de baza, trebuie sa iei in considerare pasii urmatori.
Un buget mai generos iti da sansa achizitionarii unui smartphone mai performant.
Odata stabilit bugetul poti trece la pasul urmator.

2

Alegerea sistemului de operare.
Exista mai multe sisteme de operare disponibile pe piata smartphone-urilor, Android fiind cel mai popular. Pe langa acest sistem de operare dezvoltat de Google, exista si altele cum ar fi iOS (Apple), Windows Phone (Microsoft), Blackberry si Symbian (Nokia). Daca Android are functionalitati si o interfata usor de utilizat, iOS este considerat cel mai bun. Trebuie sa alegi care dintre aceste sisteme de operare iti place cel mai mult si este indicat sa le incerci pe toate pentru a afla care se potriveste mai bine nevoilor tale.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iata cum se prelungeste durata de viata a unei baterii de Smartphone in sapte pasi: Opriti...
Smartphone-urile (si aplicatiile instalate pe ele) sunt utile, inteligente si perfecte pentru o serie intreaga de sarcini...
Majoritatea utilizatorilor Ethernet sunt nemultumiti de faptul ca nu se pot conecta la internet de pe smarthphone,...