Cum sa alegi tratamentul facial cu laser potrivit

 Cum sa alegi tratamentul facial cu laser potrivit

Tratamentele faciale cu laser imbunatatesc aspectul pielii si elimina ridurile, cicatricile si liniile fine de pe fata.

Procedura se poate face si pentru tratarea zonelor decolorate ale pielii si pentru a imbunatatii textura si luminozitatea tenului. Chiar daca aceasta operatie nu implica durere este indicat sa analizati daca un tratament facial cu laser este o alegere potrivita.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

Ganditi-va daca un tratament facila cu laser va aduce imbunatatiri la nivelul pielii:

- Analizati-va ridurile. Restructurarea faciala cu laser trateaza orice fel de riduri, inclusiv pe cele de expresie si pe cele statice. Ridurile de expresie apar atunci cand faceti anumite expresii faciale, iar cele statice apar pur si simplu.

- Analizati daca aveti pistrui, pete cauzate de soare sau decolorari ale pielii. Restructurarea faciala cu laser trateaza depigmentarea produsa se soare.

- Cautati anumite cicatrici, pe care doriti sa le indepartati, cum ar fi cele cauzate de acnee, alunite, tatuaje sau semne din nastere, ce pot fi tratate cu acest tip de taratement.

Alegeti metoda potrivita de tratament facial cu laser:

- Folositi laserul ablativ pentru a scapa de cicatrici. Acest laser vaporizeaza pielea, fara sa o arda, metoda implicand un singur tratament.

- Folositi laserul fractionat pentru a trata ridurile, deoarece acesta vizeaza zonele afectate ale pielii, fara sa atinga pielea din jur, facand ca procesul de vindecare sa fie de scurta durata.

- Folositi metoda cu lumina pulsata intens, pentru a trata decolorarea pielii.
Alegeti un doctor sau un dermatolog potrivit:

- Apelati la serviciile unui doctor plastician sau a unui dermatolog renumit, cu referinte.

- Cereti poze de dinainte si de dupa tratament ale altor pacienti, pentru a stii la ce sa va asteptati de la o astfel de interventie.  

Informati-va cu privire la riscurile si efectele secundare unui tratament facial cu laser:

- Aflati in cat timp vi se va vindeca pielea. In cazul persoanelor cu ten inchis sau cu decolorari grave, perioada de refacere poate dura intre 6 si 9 luni, asadar ganditi-va bine inainte de a va supune unui astfel de tratament.

- Aflati care sunt toate efectele secundare posibile.

- Aveti grija deoarece un astfel de tratament poate trezi virusi latenti, din corp, cum ar fi herpesul si diferite infectii.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Exista o serie de alimente, care cauzeaza diferite reactii alergice. Alergiile alimentare se manifesta prin mancarimi la...
Dentitia se refera la procesul in care unui copil incep sa ii apara dintii prin gingii. Acesti...
Artrita este o afectiune, care duce la inflamarea incheieturilor. Exista 100 de tipuri diferite de artrita si...