Cum sa scapi de mahmureala

Cum sa scapi de mahmureala

Ai intrecut masura la petrecerea de aseara, iar acum te-ai trezit cu o durere de cap ingrozitoare si trebuie sa pleci la munca?

Daca ai senzatia de greata, probleme intestinale si chiar dureri musculare, atunci este momentul sa iei niste masuri urgente ca sa iti revii cat mai repede.

Printre remediile indicate de experti se numara cafeaua neagra cu sare, zeama de varza si multa apa care curata sangele ingrosat de la alcool de toxine.

Richard Stevens, profesor la Universitatea Keele spune ca dupa o mahmureala, cei afectati se pot intrema recurgand la urmatoarea reteta:

1

Consuma un mic dejun consistent care sa regleze nivelul de zahar din sange. Da, va fi greu sa te gandesti la mancare dupa o noapte de pomina, dar Richard Stevens a testat pe propria piele metoda si de aceea o recomanda. Poti manca la micul dejun oua, carnati, multa paine si cafea neagra. Deci prajelile sunt admise atunci cand suferi de mahmureala.

2

Scapa de ameteala cu antiinflamatoare. lbupofrenul te ajuta sa iti revii mai usor.

3

Pungile de gheata, un dus rece sunt si ele printre ponturile indicate pentru persoanele mahmure.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Dermatita seboreica este o afectiune comuna a pielii care afecteaza in mare masura scalpul. Boala poate provoca...
Constipatia este o afectiune digestiva foarte comuna, ce afecteaza persoanele de toate varstele si care se manifesta...
Consultul optometric reprezinta o investigatie complexa a sanatatii vizuale, prin intermediul careia pot fi descoperite eventuale boli...