Cum sa scapi de bolile de piele. Te ajuta aceasta planta

Cum sa scapi de bolile de piele. Te ajuta aceasta planta

Te-ai saturat de alunitele si negii de pe corp? Pielea sensibila se umple de eczeme, cand ti-e lumea mai draga? Zona Zoster revine cu dureri insuportabile? E cazul sa iei masuri. Exista o planta excelenta in tratarea majoritatii bolilor de piele.

Urechelnita este o planta-miracol in ceea ce priveste tratarea bolilor de piele. Iarba ciutei, iarba lupului, iarba de urechi, urechea matei, rasfug, argintura, ghintura, buruiana porcului, iarba grasa, verzisoara, radacina casei, asa cum se mai numeste in popor urechelnita, este o planta de munte, care creste si in gradini, pe zidurile din piatra sau pe acoperisurile de caramida. Frunzele sunt ovale cu varf ascutit.

Urechelnita - planta ideala pentru tratarea bolilor de piele!

- frunzele de urechelnita contin saruri astringente si acid malic.

- frunzele se pot aplica direct pe piele, fiind eficiente in tratarea Zonei Zoster(calmarea durerilor foarte mari pe traiectul nervului) sau pentru hidratarea tenului uscat sau aspru.

- sucul proaspat din frunze de urechelnita se foloseste pentru tratarea eczemelor. Cum obtinem sucul? Taiem frunzele proaspte pe lungime si le lasam sa se scurga pe o farfurie. Important: culege planta numai in stare proaspata(martie-octombrie).

- sucul de urechelnita poate fi utilizat si pentru tratarea urmatoarelor afectiuni ale pieliii: alunite, lentigo, pete din nastere, erizipel, pigmentare, pistrui.

- in cazul acneei, intepaturilor de insecte, arsurilor, bataturilor si ranilor, se folosesc frunzele zdrobite.

- cancerul de piele poate fi tinut sub control cu ajutorul spalaturilor cu decoct de urechelnita.

Care sunt semnele cancerului de piele

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Multi oameni ignora diferitele semne care le apar pe piele. O greseala imensa, pe principiul lasa ca...
Citeste prospectul medicamentului Soventol, gel si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Soventol...
Multe femei au parte de pistrui si incearca diverse creme pentru a-i elimina. Nu e rau deloc...