De ce e bine sa porti bratara din arama

De ce e bine sa porti bratara din arama

O bratara de arama poate fi un obiect care sa schimbe in bine intregul look, dar si un element care sa aiba grija de sanatatea ta! Nu glumim. Se stie ca arama(cuprul)are proprietati antiinflamatorii si antimicrobiene. In medicina clasica, acest mineral este utilizat pentru a preveni infectiile comune.

De ce sa porti bratara de cupru(arama). Beneficii:

Lupta cu microbii. Bratara de cupru te poate feri de o multime de microbi, fiind rezistenta, spre exemplu, la stafilococ. Poti purta chiar 2 sau 3 bratari de acest tip, chiar la ambele maini!

Trateaza inflamatiile. Cuprul are darul de a reduce inflamatiile. Asadar, daca suferi de afectiuni precum artrita sau guta, poarta macar o bratara de arama.

Faciliteaza absorbtia de minerale. Mai multe teste au demonstrat faptul ca bratarilee din cupru pot introduce minerale in organism, prin simpla lor purtare. Astfel, doar tinand o astfel de bratara la mana ai garantia ca organismul beneficiaza de minerale.

Asigura cresterea imunitatii. Cuprul este foarte important pentru imunitatea oraganismului. Suplimentele de cupru sunt benefice pentru oricine, in special pentru persoanele care sufera de anemie. De asemenea, arama ajuta la producerea celulelor sangvine, tinand infectiile departe.

Ofera  un echilibru energetic. In medicina chineza sunt folosite bratari magnetice pe baza de cupru. Acestea au rolul de a echilibra energia din organism.

Citeste si: Cum sa fii sanatos tun. Bea apa din vase de...cupru!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Dermatita seboreica este o afectiune comuna a pielii care afecteaza in mare masura scalpul. Boala poate provoca...
Constipatia este o afectiune digestiva foarte comuna, ce afecteaza persoanele de toate varstele si care se manifesta...
Consultul optometric reprezinta o investigatie complexa a sanatatii vizuale, prin intermediul careia pot fi descoperite eventuale boli...