Vezi de ce sunt recomandate baile cu sare

Vezi de ce sunt recomandate baile cu sare

Curele in salina sunt cunoscute pentru efectele lor terapeutice. Daca nu poti sa mergi la o salina pentru tratament, afla ca poti efectua o cura cu sare chiar la tine acasa.

Baile cu sare au un efect revigorant asupra organismului si sunt recomandate pentru ca trateaza cateva probleme medicale.

Ca sa profiti de ele la maxim, este bine sa stii ca apa cu sare in forma sa pura hidrateaza si intinereste pielea. Bogata in magneziu, calciu si potasiu, apa cu sare ofera pielii un aspect sanatos si luminos, de aceea baile cu sare trebuie efectuate regulat.

Aceasta terapie de care poti beneficia chiar la tine acasa reprezinta un detoxifiant excelent.

In timpul unei bai fierbinti cu sare, se deschid porii, iar acest lucru permite mineralelor sa intre in piele si sa o  curete in profunzime.

Sarea scoate la suprafata toate toxinele daunatoare si bacteriile absorbite pe timpul zilei, pastrand pielea curata si sanatoasa. Totodată, folosirea regulată a bailor cu sare previne aparitia ridurile si a liniilor fine., iar in cazul persoanelor cu afectiuni grave cum sunt osteoartrita si tendinita baile cu sare reduc simptomele dureroase cauzate de umflarea tendoanelor si deteriorarea cartilajelor

Si nu in ultimul rand baile cu sare te scapa de insomnie, ajutand persoanele agitate si stresate sa se simta mai bine si sa isi recapete confortul emotional.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O baie va poate scapa de furie, de stres si poate trata durerile de cap. Iata cum...
Plantele au nevoie de ingrijire speciala, in functie de specie, de anotimp si de conditii. Exista, insa,...
Consumul de sare in exces este considerat un pericol pentru sanatate. Cel putin asta stim de la...