Desarare

Lista articolelor despre desarare pe AflaCum.ro

Articole despre desarare

Citeste cele mai noi articole despre desarare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre desarare, pe AflaCum.ro!

Ai cumparat o bucata de branza fara sa o gusti si acum ti se pare prea sarata? Sau poate atunci cand ai gfustat-o ti s-a parut in regula? Nu e nicio problema. Exista metode simple de desarare a branzei.

Cum sa desarezi branza. Metoda 1. Apa rece. Vorbim despre cea mai populara si simpla metoda de eliminare a excesului de sare din branza. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci bucata de branza intr-o oala cu apa rece, apoi sa bagi vasul cu branza in frigider. Lasa branza in apa minimum o zi. Daca vrei sa grabesti procesul de desarare, taie branza felii inainte de a o introduce in apa. Nu o felia prea subtire, sa nu se rupa! Atentie! Branza desarata in apa trebuie consumata destul de repede. Altfel se va ingalbeni si va prinde un gust nu prea placut.

Cum sa desarezi branza. Metoda 2. Apa si lapte dulce. Pune branza intr-un castron si toarna peste ea o cana de lapte dulce si doua cani de apa rece. Muta castronul la frigider pentru 4-5 ore.

Ai scapat sare multa in mancarea preferata? Nu te enerva si nici nu arunca alimentele deja gatite! Ni se intampla multora dintre noi, mai ales daca nu obisnuim sa gustam in timpul prepararii. Din fericire, exista solutii destule pentru a desara mancarea! Trebuie doar sa intelegi cum interactioneaza sarea cu alte arome.

Mancarea a iesit prea sarata? Iata cum o poti desara:

1. Inlocuieste o parte din lichidul prea sarat. Daca prepari o ciorba, o supa sau orice al fel de mancare lichida si scapi prea multa sare, cea mai simpla metoda de a remedia gustul este sa adaugi mai mult lichid. Elimina putin din zeama sarata. Adauga apa, bulion nesarat sau lapte, in functie de felul de mancare pe care-l gatesti.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.