Alimentatie sanatoasa. 12 alimente care imbunatatesc viata sexuala a barbatului de orice varsta

Alimentatie sanatoasa. 12 alimente care imbunatatesc viata sexuala a barbatului de orice varsta

O dieta corecta va avea un efect pozitiv asupra siluetei tale. In plus, poate restabili echilibrul hormonal. Consumand anumite produse alimentare poti ridica nivelul de testosteron; iar asta face un barbat mai atractiv pentru sexul opus!

Iti prezentam, astazi, o lista de 12 produse pe care barbatii trebuie sa le sa includa in alimentatie, daca vor sa devina cuceritori de inimi.

1. Carne. Nutritionistii nu sunt inca decisi cu privire la carne. Cat de sanatoasa este, cat de daunatoare? Cum trebuie gatita? Sunt intrebari la care acesti specialisti iti vor da raspunsuri diverse. Un lucru este, insa, cert: consumul de carne creste nivelul de testosteron. Asta se intampla mai ales daca mananci carne slaba in grasimi. La fel de important este sa n-o consumi in fiecare zi.

2. Fructe de mare. Homari, crabi, creveti - toate aceste delicatese pot fi adaugate la paste, orez, salate, sau gatite ca atare. Fructele de mare contin substante chimice care ridica nivelul de testosteron. Totusi, aceste substante sunt foarte concentrate, asa ca e recomandat sa moderezi consumul.

3. Oua. Ouale sunt bogate in vitamina D, care ajuta la sustinerea unui nivel normal de testosteron in sange. Un ou pe zi reprezinta cantitatea optima intr-o dieta sanatoasa. Nu manca mai multe oua, daca ai probleme cu colesterolul, deoarece acesta exista din plin in galbenus.

4. Pepene verde. Pepenele verde imbunatateste circulatia sangelui, are un efect pozitiv asupra inimii si ajuta la reglarea nivelului de colesterol.

5. Conopida reduce nivelul de estrogen (hormonul feminin) si il poate creste pe cel de testosteron (hormonul masculin). Indiferent cum gatesti conopida(fiarta, fripta), nu uita s-o consumi in fiecare zi!

6. Usturoi. Usturoiul contine o substanta chimica ce ajuta la reducerea stresului si care, de asemenea, ajuta in mod indirect la dezvoltarea muschilor.

7. Struguri. Substantele din struguri incetinesc procesul de imbatranire si cresc nivelul de activitate al spermei.

8. Fasole. Toate tipurile de fasole sunt bogate in vitamina D si in proteine. Fasolea ajuta la mentinerea nivelului de testosteron. De asemenea, e benefica pentru inima.

9. Stridii. Mentionam stridiile separat de fructele de mare, deoarece acestea contin o cantitate mare de minerale si diverse alte elemente vitale. Inainte de a consuma aceste delicatese, e recomandat sa adaugi un pic de sare si sa storci o lamaie deasupra - astfel, substantele sanatoase din stridii se vor pastra intacte.

10. Lapte. Laptele este plin de vitamine care ajuta la dezvoltarea muschilor. Acesta contine, de asemenea, calciu, care intareste oasele si vitamina D, care creste nivelul de testosteron. Recomandare: consuma lapte mai putin gras.

11. Ton. Tonul este bogat in vitamina D si contine putine calorii, fiind indicat pentru mentinerea unei inimi sanatoase. Tonul poate fi gatit sau mancat direct din conserva. Nu e recomandat sa-l consumi in mod regulat.

12. Miere. Mierea este un produs excelent pentru intarirea imunitatii. Adauga o lingura la dieta zilnica.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Frigiderul este prietenul nostru cand vine vorba de alimentatie. In interiorul sau pastram, temporar, majoritatea produselor, daca...
O alimentatie sanatoasa ar putea necesita ceva mai mult efort financiar si de timp, insa nu trebuie...
Omul modern traieste intr-o societate in care totul se misca intr-un ritm coplesitor. Tocmai de aceea nu...