Cum sa te bucuri de PISICA ta. Vezi ce se intampla daca dormi cu ea in pat

Cum sa te bucuri de PISICA ta. Vezi ce se intampla daca dormi cu ea in pat

Parul de pisica e nociv pentru organismul uman. Cu o buna ingrijire a animalului, insa, inghiti mai putin par si evident reduci riscurile de imbolnavire. Dand la o parte acest inconvenient, pisica este o comoara la casa omului. Iata ce minunatii se intampla, daca ai o astfel de felina domesticita in caminul tau.

1. Somn mai linistit. Conform anumitor studii, femeile se simt mai confortabil si dorm mai linistite, daca au o pisica in pat.

2. Rezistenta crescuta la alergii. Micutii care locuiesc cu o pisica au o rezistenta sporita la alergii, iar sistemul imunitar este mai bun.

3. Nivel de stres mai scazut. Studiile au aratat ca torsul pisicii are darul de a calma oamenii din jur.

4. Cresterea increderii de sine. Multe reprezentante ale sexului frumos considera ca un barbat care are o pisica e mult mai atragator. Asadar, succesul in dragoste are legatura cu ghemotocul tau de blana! Si cand ai succes in domeniul asta, sigur esti mai increzator, mai optimist!

5. Alungarea singuratatii. Unii cercetatori au stabilit ca prezenta unei pisici e aproape similara cu cea a unui/ei partener/e de viata.

6. Protectia impotriva rozatoarelor. Asta e clasica! In caz ca un rozator ratacit a avut tupeul sa patrunda in locuinta ta, pisica nu il va ierta!

7. Subliniaza modestia. Se spune ca pisicile apreciaza introvertitii modesti. 

8. Grija pentru mediu. Pisicile mananca mai putin decat animalele de talie mare. in plus, elimina mai putin dioxid de carbon.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Manx este o rasa de pisici fara coada. Provine din Insula Man(Marea Irlandei), unde s-a dezvoltat fara...
Pisicile persane au un par lung frumos care necesita intretinere regulata. Au nevoie de pieptanre si periere...
Pisicile sunt animale de companie minunate, iubite de multi oameni din intreaga lume. Pot fi foarte distractive...