Obiecte utile in masina. Te vor ajuta in situatii mai putin confortabile

Obiecte utile in masina. Te vor ajuta in situatii mai putin confortabile

Exista o multime de trucuri practice pe care le poti folosi pentru a scapa de micile probleme care se ivesc atunci cand te afli la drum cu masina. Tot ce trebuie sa faci este sa fii putin creativ/a! Vei trece cu usurinta peste situatii mai putin confortabile. Iata cateva exemple in acest sens!

Obiecte utile in masina. Te vor ajuta in situatii mai putin confortabile:

Pila de unghii in sezonul rece. Iarna, stergatoarele se umplu de mizerie(acea mazga nesuferita si greu de indepartat). Cum poti curata aceasta murdarie? Simplu. Ridici stergatoarele si dai cu pila de unghii pe suprafata imbacsita!

Balsam de par pentru stralucirea masinii. Inmoaie carpa in amestecul clasic de apa si sampon auto. Spala masina cu miscari liniare(daca speli circular vei lasa urme). Clateste imediat cu apa curata. Apoi, adauga in apa o cana de balsam de par. Aplica amestecul obtinut pe masina, tot cu o carpa curata. Apoi, sterge cu o alta carpa uscata. Masina va straluci!

Pastreaza mancarea calda. In drum de la serviciu spre casa, de exemplu, ti-ai cumparat ceva gustos si cald. Pentru ca mancarea preferata sa nu se raceasa, aseaz-o pe scaunul din spate si porneste incalzirea din scaun. Acest truc functioneaza cu orice fel de mancare, indiferent daca e vorba despre pizza, un burrito sau chiar nachos.

O cutie de cereala pe post de cos de gunoi. Exista multe lucruri pe care le poti folosi pe post de cos de gunoi in masina. Ar fi de preferat , insa, un recipient cu capac ermetic, pentru a evita accidentele nepalcute(varsarea resturilor prin masina). O cutie de cereale e ideala pentrtu gunoi. Nu e foarte mare. O poti muta oriunde si nici nu risti sa pierzsi gunoiul din ea!

Un flacon pentru monede. Maruntisul se aduna repede si risti sa il depozitezi prin toata masina. Se vede urat si nici nu e prea practic. Poti strange monedele int-un facon pentru pastile sau intr-o cutiuta in care a fost guma de mestecat.

Manusi de bucatarie din cauciuc pentru indepartarea parului animal. Pune manusile, umezeste-le usor, apoi freaca zonele pline de par. Firele se vor agata ca un magnet de manusi si astfel vei putea curata cu usurinta orice zona in care animalul de companie si-a lasat parul!

Citeste si:

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Masina ta ascunde multe mistere, indiferent daca esti sofer cu experienta sau unul incepator. Practic, multe dintre...
Iarna este o perioada dificila pentru soferi, care trebuie sa se ingrijeasca in mod suplimentar de masinile...
Ti-ai cumparat masina? Daca da, o perioada scurta, probabil vei avea mare grija de ea. Odata, insa,...