Sfaturi utile la cumpararea unei masini second hand

Sfaturi utile la cumpararea unei masini second hand

Multi oameni au idei preconcepute despre masinile la mana a doua, insa majoritatea acestora sunt in stare foarte buna de functionare.

Iata cum trebuie sa procedati atunci cand cumparati o masina second hand, ca sa fiti siguri ca nu va pacaliti:

1. Decideti ce marca de masina doriti sa cumparati, in ce scop o veti folosi (pentru familie, de serviciu, sport, off-road), numarul de locuri, etc.

2. Faceti un sondaj al preturilor de pe piata masinilor second hand si interesati-va daca puteti lua un imprumut de la banca, pentru a va achizitiona o astfel de masina.

3. Interesati-va cu privire la specificatiile tehnice ale autovehiculului vizat si hotarati daca acestea corespund cu standardele si nevoile personale.

4. Verificati de mai multe ori documentele masinii (talon, inmatriculare, asigurare). Cumparati doar un autovehicul inmatriculat, cu acte in regula, deoarece in caz contrar puteti avea probleme.

5. Verificati exteriorul autovehiculului, pentru a vedea daca tabla este indoita, zgariata sau ruginita, caz in care puteti cere scaderea pretului.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Masina personala nu trebuie neglijata nicicum! Daca, din pacate, ai gasit-o zgariata in parcare si vrei sa...
Driftingul este actiunea prin care spatele masinii aluneca, recapatand apoi, controlul, asupra sa, fiind o activitate distractiva,...
Risipa de apa este un subiect controversat al zilelor noastre. Iata cum puteti sa va curatati masina,...