Cum sa transformi o camasa veche intr-un articol la moda

Cum sa transformi o camasa veche intr-un articol la moda

Exista o magie speciala in transformarea lucrurilor vechi. Un pic de inspiratie si o camasa veche plictisitoare se transforma intr-un articol elegant, cum ar fi o fata de perna sau o rochie draguta pentru o fetita. Despre acestea, in materialul urmator.

Cum sa transformi o camasa veche intr-un articol la moda:

Baveta(barbita) pentru copii. Dupa cum poti observa, ai nevoie de putina imaginatie si ceva pricepere in arta cusutului pentru a crea barbite superbe dintr-o camasa veche. Decupeaza precum in imagine, coase apoi modelele stil papion dorite si treaba e terminata!

Sacosa. Da. Dintr-o camasa ponosita poti face o sacosa cool. Indoaie camasa. Decupeaza partea de sus, lasand doua bretele care vor avea rol de manere si iata! Ca in imaginea de mai jos!

Rochie. O camasa de barbat se poate transforma intr-o rochie in trend. Dupa cum observi, trebuie sa ai o masina de cusut si sa te pricepi putin in a o folosi. Daca ai si abilitati de designer vestimentar, cu atat mai bine.

Fata de perna. Dintr-o camasa pe care nu o mai porti poti face cu destula usurinta fete de perna. Poti reusi chiar si cusand la mana. Iata cam ce ar iesi!

Rochita. Din nou, ai nevoie de abilitatile unui croitor.

Papuci de casa. Si daca tot te pricepi in ale croitoriei, poti reusi o tramsformare care necesita putin mai multa migala. Camasa veche se poate transforma in papuci comozi de casa.

Citeste si: Cum se iau masurile pentru o camasa barbateasca

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Orice barbat arata bine atunci cand e imbracat intr-un costum de calitate. Chiar daca nu-ti permiti sa-ti...
E greu sa-ti gasesti marimea potrivita la haine daca esti inalt si slab, caci, de cele mai...
Daca esti invitat la un dineu, o serata sau o gala oficiala in care se cere o...