Cum sa te imbraci elegant, dar nonsalant, in egala masura. Tine cont de aceste sfaturi

Cum sa te imbraci elegant, dar nonsalant, in egala masura. Tine cont de aceste sfaturi

Moda este facuta pentru a fi incalcata, insa trebuie incalcata corect. Stim. Pare un nonsens, dar nu e deloc asa. Combinatia hainelor este cheia unei tinute potrivite. Articolele de imbracaminte nu inseamna mai nimic luate individual. Asadar, iata cateva sfaturi vestimentare de care orice barbat ar trebui sa tina cont.

Aceste trucuri vestimentare te vor ajuta, domnule, sa arati elegant, dar si nonsalant in acelasi timp:

1. Invata sa combini blugii cu incaltamintea. Un combinatie urban devenita chiar banala este cea dintre blugi si adidasi. Unele companii chiar au creat blugi speciali pentru acest tip de incaltaminte.Asadar, poti prelua exemplul. Te sfatuim sa alegi adidasi mai inalti sau chiar ghete. Atata timp cat acestea din urma nu sunt complet acoperite de blugi baggy(largi), iti vor face picioarele sa para mai lungi.

2. Alege potrivit numarul articolelor vestimentare. Uneori mai putin inseamna mai mult. La fel si in cazul hainelor. Nu incarca tinuta cu tot felul de accesorii. Un ceas, poate un colier si o palarie ar fi suficiente. Trebuie totusi sa iasa putin in evidenta si hainele.

moda barbati 1

3. Combina hainele largi cu cele slim. Desi adesea nu sunt recomandate trociurile mai lungi, combinarea acestora cu blugi stramti kinny poate crea o impresie placuta,. La fel si invers: blugii baggy se pot purta alaturi de un tricou/camasa fit.

moda barbati 2

4. Alege decolteul potrivit. Un decolteu in forma de V functioneaza in cazul fetelor patrate sau cu gaturile mai scurte. Daca esti inalt si ai un gat mai lung, poarta un tricou pe gat, normal.

moda barbati 3

5. Alege costumul ce ti se potriveste. La agelerea costumului, trebuie sa rtii cont de inaltimea ta. Daca esti scund, alege un costum mai stramt. De asemenea, ar fi bine ca sacoul sa aiba un singur nasture in partea superioara. In cazul in care esti inalt, opteaza pentru culori mai inchise, iar sacoul sa aiba 3 nasturi. In mod alternativ, potI folosi un costum obisnuit cu 2 nasturi, pentru a scurta decolteul intregii tinute.

moda barbati 4

6. Alege camasa cu lungimea potrivita. Purtarea camasilor lungi cu pantaloni mai stramti poate face corpul tau sa para disproportionat: picioarele vor parea mai scurte. Incearca sa alegi camasa dupa urmatoarea regula: capetele inferiaore ale manecilor sa fie la nivel cu ultimul nasture de jos, atunci cand stai in picioare.

moda barbati 5

7. Elimina cutele provocate de grasimea de pe solduri. Incearca sa alegi camasa care sa intre bine in panataloni. Si cand spunem asta, ne referim la acel cute din zona soldurilor care nu fac altceva decat sa scoata in evidenta faptul ca te-ai cam ingrasat.

moda barbati 6

8. Alege pantaloni scurti care sa iti proportioneze picioarele. In cazul pantalonilor scurti, lungimea face diferenta. A lege unii care sa nu fie nici prea scurti, astfel incat sa se vada zonele intime, nic prea lungi, incat sa pari un pitic absorbit de acei pantaloni. Alege pantalonii care vin cu 1-3 centiumetri deausupra genunchilor. Nu uita sa eviti pantalonii incarcati cu tot felul de inscriptii si desene.

Citeste si: Cum sa alegi un costum elegant si accesoriile potrivite

moda barbati 7

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Combinatia de culori e importanta cand vine vorba despre tinuta! Nu conteaza daca esti femeie sau barbat!...
Vara este anotimpul ideal pentru experimentarea stilului si incercarea unor noi combinatii la moda. Uneori, insa, barbatii...
Canicula ne creeaza tuturor mari probleme. Disconfortul termic si riscul de imbolnavire sunt principalele pericole. Si cand...