Cum sa alegi un costum elegant si accesoriile potrivite

Cum sa alegi un costum elegant si accesoriile potrivite

Fiecare barbat ar trebui sa aiba macar un costul elegant, pentru ocazii. Iata cum p0ti alege un astfel de constum si accesoriile potrivite:

Alege o culoare pentru costum. Negrul este clasic, insa gri inchis este o alegere mult mai potrivita, deoarece este o culoare neutra, care se potriveste oricarui tip de ten, poate fi usor combinat cu alte culori si merge la orice ocazie.

Alege marimea potrivita. Mergi la un magazin de specialitate, probeaza mai multe costume si cere sfaturi in legatura cu modelul de croi care ti se potriveste.

Daca gasesti un costum care iti place si nu ti se potriveste perfect, du-l la modificat.  

Alege pantofii care se potrivesc cel mai bine cu costumul purtat. Acestia trebuie sa fie un model clasic de piele, de culoare neagra sau gri.

Alege o cravata adecvata. Fiecare barbat ar trebuie sa aiba macar o cravata neagra si una in dungi, de culoare inchisa. Poti alege si cravate cu diferite imprimeuri, modele si culori, avand grija ca acestea sa aiba lungimea si latimea potrivite.

Alege o curea de piele, cam de 2,5 cm latime, cu o catarama clasica, de culoare neagra si una de culoare maro, pentru a se potrivi cu culoarea pantofilor.

Alege sosetele potrivite. Acestea trebuie sa fie neaparat de culoare neagra, kaki sau gri, pentru a merge la orice ocazie. Niciodata sa nu porti sosete albe la un costum, deoarece acestea sunt pentru tinutele casual si pentru a face sport.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru ca o nunta este evenimentul la care mirii trebuie sa arate ca scosi din cutie, protagonista...
Fiecare cuplu spera ca ziua nuntii sa fie un eveniment unic, care se petrece o singura data...
Fie ca ti-ai programat nunta vara sau in sezonul rece, exista unele accesorii par mireasa care nu...