Cum se prepara un martini cu cidru de mere?

 Cum se prepara un martini cu cidru de mere?

Martini cu votca, combinat cu cidru de mere si indulcit cu scortisoara si un amestec de zaharuri reprezinta o bautura ideala in sezonul merelor sau oricand doriti sa consumati un astfel de cocktail.

Ingrediente – pentru o portie

- 60 ml cidru de mere
- 60 ml vodtca
- 30 ml coniac
- 30 ml triplu sec
- 7 ml suc de lamaie, proaspat stors
- 1 g scortisoara macinata
- 1 g zahar brun
- 1 g zahar pudra
- gheata
- un baton de scotisoara (optional, pentru decor).

Metoda de preparare:

1

Amestecati cidrul, votca, coniacul, triplu sec, sucul de lamaie, scotisoara macinata, zaharul brun si cel pudra intr-un shaker pentru martini, amestecand cu o lingura.

2

Umpleti 2/3 din shakerul pentru martini cu gheata.

3

Puneti capacul si scuturati bautura pana cand apare fenomenul de condensare pe exteriorul shakerului pentru martini.

4

Strecurati bautura intr-un pahar de martini.

5

Decorati bautura cu un betisor de scortisoara.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca doriti sa animati o petrecere de vara, cu bauturi iesite din comun, un keg din pepene...
Sodoul este un cocktail de iarna preparat din oua crude. Ingrediente pentru 6 persoane: - 6...
Crusonul de fragi sau capsuni este un cocktail racoritor de vara care poate fi servit cu gheata. ...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare